Struktur baja balanja Mall Gedong

Struktur baja balanja Mall Gedong

Katerangan pondok:

mall balanja téh customer choosable operasi salaku skala badag mall ritel terpadu.Di loba nagara, utamana di nagara maju, nyaéta ritel komérsial utama organization.Steel struktur balanja wangunan mall mangrupa salah sahiji jenis struktur baja wangunan komérsial, ngagunakeun kombinasi konstruksi logam. jeung komponén pre-fabricated.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Wangunan struktur baja dicutat salaku produk héjo abad 21st. Éta efisien, gancang, hemat energi, efisiensi tinggi, spasi badag, béaya rendah, bebas polusi jeung reusable.They keur loba dipaké dina pabrik baja badag, baja. aula paméran struktur, supermarket struktur baja, bengkel baja industri, gudang baja jeung wangunan struktur baja sejen, sarta anu favored ku users.Steel wangunan balanja struktur disebut oge wangunan mall dipiguraan baja, supermarket baja struktural, struktur baja wangunan komérsial, ngagunakeun kombinasi konstruksi logam jeung komponén pre-fabricated.

Pintonan gambar

Di luar

steel supermarket
shopping hall
shopping building
steel construction

Di jero

market building
steel structure
shopping mall
store

The Fitur

1) Anti seismik: Kalolobaan wangunan balanja ngagunakeun roofing lamping nu biasana ngagunakeun sistem truss.Sistem hateupna bakal kuat pisan saatos truss disegel ku panél sareng papan gips.Sistim struktur jenis ieu bisa ngalawan gempa 8-gelar, sarta ngabogaan kakuatan tinggi kamampuhan loading.
2) Performance Alus pikeun ngalawan angin: beurat lampu, kakuatan tinggi, integritas alus, gampang deform, sakabéh kaunggulan ieu nyieun wangunan baja lampu kinerja alus keur ngalawan angin.
3) Durability: Wangunan balanja baja Light dijieun bentang hirupna tina struktur leuwih ti 50 taun.
4) Kinerja Pelestarian Panas: Pelestarian Panas: dianggo panel sandwich salaku insulasi sareng sacara efektif nyingkahan fenomena sasak tiis tina awak témbok.
5) Kaséhatan: Konstruksi garing, runtah minimum pikeun lingkungan, sareng 100% bahan anu tiasa didaur ulang, sadaya kaunggulan ieu saluyu sareng kasadaran panyalindungan lingkungan.Naon deui, bahan anu kami anggo sadayana bahan héjo, anu saé pikeun kaséhatan masarakat.
6) kanyamanan: Sistim témbok baja lampu adopts sistem hemat energi kacida efisien jeung fungsi réspirasi pikeun nyaluyukeun asor kamar;Kalawan fungsi ventilasi dina hateupna, mastikeun ventilasi jeung scattering panas kamar, sahingga nyieun kamar leuwih nyaman.
7) Tahan rinyuh: Wangunan baja ringan tiasa lengkep nolak serangan rinyuh, sahingga manjangkeun umur gedong sareng ngirangan biaya perbaikan.

Aplikasi

1.Steel Struktur balanja mall
2.Steel struktur supermarket
3. Imah alun-alun
4. Bahan wangunan alun-alun
5. Hotél
6. Réstoran
7. Taman Hiburan
8. Stadion jero rohangan

Spésifikasi Téknis

Standar GB.Lamun batur, pls nunjukkeun sateuacanna.
Tempat Asalna Kota Qingdao, Cina
Sertipikat SGS, ISO, CE, jsb.
Ukuran Sakumaha diperlukeun
Kelas baja Q235 atanapi Q355
Perlakuan permukaan Dicét atanapi galvanized
Warna cet Pertengahan kulawu, bodas, biru atawa sakumaha diperlukeun
Bahan utama Pipa baja truss, baja C, lambar baja corrugated, jsb.
Asesoris High nguatkeun baud, baud normal, self-ngetok screw, jsb.
Parameter desain Beban angin, beban salju, darajat gempa, jsb.
software desain PKPM, Tekla, 3D3S, Auto CAD, SketchUp jsb.
Palayanan Guide Instalasi atawa konstruksi on Loka

Pedaran prosés

1.Prosés Desain:

(1) Salaku gedong umum, kaamanan anu paling important.So, bahan pikeun dipaké kudu alus waterproof na fireproof.
(2) The beban angin, beban salju, darajat gempa (nu maxinium dina 50 taun kaliwat di noraml ) kudu dianggap nalika design.Ensure kasalametan mall balanja ti sumber desain!
(3) Pikeun wangunan baja misalna, penampilan geulis requested.Thus, éta kudu dianggap nalika desain.
(4) Langkung ti 100 insinyur senior bakal nyayogikeun dukungan profésional ku PKPM, Tekla, 3D3S, Auto CAD, SketchUp jsb.
2.Prosés produksi

Pikeun struktur baja misalna, akurasi tinggi damanded.All-buleud kontrol kualitas pabrik bahan, pamrosésan, sarta las kudu dilaksanakeun pikeun mastikeun kualitas komponén.
Pagawe anu paling terampil bakal ilubiung dina produksi pinuh, di sisi sanésna, alat-alat canggih nyumbang kana éta.
3.Prosés instalasi

Pangwangunan tiasa dilakukeun ku kami atanapi ku nyalira. Upami kami, insinyur profésional sareng pagawe terampil bakal angkat ka situs. Upami teu kitu, pidéo sareng gambar bakal dikirim pikeun rujukan.

steel structure  equipment
production process (1)
production process (2)

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan:
Pigura baja bakal rangkep ku Usuk baja ngaropéa;
Nyepetkeun accersories packing dina karton kai;
Atawa sakumaha diperlukeun
Biasana 40'HQ container.If anjeun gaduh sarat husus, 40GP na 20GP wadahna ok.
Palabuhan:
palabuhan Qingdao, Cina.
Atawa palabuhan sejenna sakumaha diperlukeun.
Waktos pangiriman:
45-60 poé sanggeus deposit atanapi L / C narima jeung gambar dikonfirmasi ku buyer.Pls discuss kalawan kami pikeun mutuskeun eta.

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali