Tentang Kami

Pikeun jantenmerek luhurstruktur baja sakabeh sistem imah
Pikeun jantenmerek luhursistem peternakan sakabeh imah

Qingdao Xinguangzheng Steel Structure Co., Ltd, ayana di Pingdu, kota Qingdao, Cina, nyaéta salah sahiji pausahaan manufaktur wangunan wangunan baja ngarah di China. -berorientasi perusahaan swasta ngahijikeun desain, pabrik, konstruksi sareng jasa.

  • 1997

    munggaran diadegkeun dina 1997
  • 80

    produk ékspor ka leuwih 80 nagara
  • 6

    6 wewengkon produksi
  • 100

    Tim R&D ngandung 100+ insinyur

Puseur warta

  • Pangwangunan Baja Global (Tinjauan + H...
    Dunya terus ngembangkeun sarta industrialize salaku kota kalawan populasi badag terus pop up.Therefore, baja mangrupa komoditi panas nu kontraktor hoyong acquire.It mangrupakeun alloy ekonomis jeung kakuatan tinggi nu bisa ngarojong beurat wi ...
  • Good news!The new order of steel structure workshop
    Warta alus! Orde anyar stru baja ...
    Sabulan katukang, customer biasa kami nempatkeun orde anyar tina workshop struktur baja, sarta kami geus gawé bareng 5 kali dina time.The kaliwat proyék pabrik pabrik aya dina aréa total 50000 méter pasagi, ngeunaan 44 juta ...
  • The activity of fire emergency drill
    Kagiatan latihan darurat seuneu
    Pikeun ngantepkeun para karyawan gaduh pamahaman anu jero ngeunaan pangaweruh darurat seuneu, ningkatkeun kasadaran kaamanan, ningkatkeun kamampuan panyalindungan diri, ngawasaan réspon darurat sareng kaahlian ngewa, sareng mastikeun kasalametan ...

Amérika Kalér

Amérika Sarikat, Barbados, Bahama, Panama, Dominika, Kosta Rika, Haiti, Karibia, Kanada, Méksiko, Nikaragua, Trinidad jeung Tobago, Guatemala, Kapuloan Virgin, Jamaika, Honduras

Amérika Kalér

Argentina, Aruba, Paraguay, Bolivia, Ékuador, Kolombia, Guyana, Peru, Suriname, Venezuela, Uruguay, Chili

Éropa

Inggris, Irlandia, Austria, Islandia, Polandia, Dénmark, Jérman, Rusia, Perancis, Walanda, Céko, Kroasia, Lituania, Romania, Malta, Monako, Norwégia, Swédia, Slowakia, Turki, Ukraina, Hungaria, Italia, Bélgia

Asia

Émirat Abu Dhabi, UAE, Pakistan, Paléstina, Dubai, Timor Wétan, Filipina, Georgia, Kazakhstan, Koréa Kidul, Qatar, Kuwait, Maladéwa, Malaysia, Mongolia, Bangladés, Nepal, Jepang, Siprus, Arab Saudi, Sri Lanka, Thailand, Turkménistan, Brunei, Uzbékistan Singapura, Yaman, Irak, Israél, Indonésia, Yordania

Afrika

Aljazair, Mesir, Étiopia, Angola, Bénin, Botswana, Burkina Faso, Togo, Kongo, Républik Démokratik Kongo, Djibouti, Guinea, Ghana, Zimbabwé, Basisir d'Gading, Kenya, Liberia, Rwanda, Madagaskar, Malawi , Mali, Mauritius, Mozambik, Namibia, Afrika Kidul, Niger, Nigeria, Sénégal, Seychelles, Sudan, Tanzania, Uganda, Zambia, Sierra Leone, Somalia, Mauritania, Kamerun

Oséania

Australia, Papua Nugini, Fiji, Solomon, Vanuatu, Nugini, Kalédonia Anyar, Selandia Anyar, Guam

NYAHO LEUWIH TENTANG KAMI

Urang ngahemat biaya proyék ti mimiti dugi ka réngsé
Kami mangrupikeun pilihan anu tiasa dipercaya dina widang struktur baja