Gedong Kantor Struktur Baja Ringan

Gedong Kantor Struktur Baja Ringan

Katerangan pondok:

Wangunan struktur baja mangrupa solusi efisien keur wangunan kantor, bisa jadi hiji tingkat atawa multi-tingkat nurutkeun pamanggih pembeli '. Salaku wawakil beredar wangunan anyar, wangunan kantor struktur baja mangrupakeun narabas dina wangunan beton tradisional.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Gedong kantor mangrupikeun produk standar dina kontéks pangwangunan modernisasi kota.Kalayan kaunggulan beurat hampang, kakuatan, awét, sareng aman, gedong kantor baja janten langkung populer.It museurkeun kana pamekaran rasional sareng pamanfaatan ruang régional fungsional kota, anu mangrupikeun éksprési dasar tina rohangan anu diartikeun multi-fungsi modern.Struktur wangunan kantor merlukeun bahan komposit anyar jeung larangan stricter dina téhnologi konstruksi.Contona, wangunan kantor wangunan baja salaku wawakil tipe wangunan anyar mangrupakeun narabas dina ngembangkeun inovatif bata tradisional jeung wangunan beton.Mecenghulna konstruksi baja dina wangunan kantor luhur-naékna boga syarat leuwih husus pikeun desain struktur wangunan, larangan jangkungna lanté, sarta Pilihan komponén konstruksi.Wangunan kantor umumna museur di puseur dayeuh atawa lokasi makmur, ku kituna lingkungan sabudeureun ogé bakal ngawatesan pangwangunan wangunan kantor.

Pintonan gambar

steel structure office building
steel frame office
steel building
default

Fitur

1.Good-pilari, pilihan warna diversified, fashionable tur unik.
2.Good fireproof jeung kinerja waterproof.
kaamanan 3.High jeung durability.
4.Simple, merenah tur gancang instalasi.
5.Low ongkos na perbaikan handap sarta perawatan.
6.Eco-friendly - kacida recyclable sarta minimal runtah bahan baku.

Parameter produk

1 Struktur baja Q235 atanapi Q345, Dilas H bagian baja atanapi truss baja
2 Purlin Saluran bagian C atanapi bagian Z
3 Palapis hateup panel sandwich atawa lambaran baja corrugated
4 témbok cladding panel sandwich, curtain kaca, panel aluminium pikeun pilihan
5 Sagét rod tube baja sirkular
6 Ngajanteng Φ20 rod baja atawa sudut L
7 Kolom & pananggeuy melintang baja sudut atawa H bagian baja atawa pipa baja
8 Nangkeup tuur L baja
10 Curuk hujan Pipa PVC
11 Panto Panto kai baja, panto kaca, panto kaca otomatis jsb.
12 Windows jandela alloy aluminium

Palayanan

1).Desain jeung cutatan

Tim desain unggulan diwangun ku leuwih ti 100 insinyur senior, anu bakal nawiskeun rojongan profésional sarta réngsé gambar struktur baja.Dukungan teknis tiasa PKPM, Tekla, 3D3S, Auto CAD, SketchUp jsb.

Naha anjeun peryogi hanggar kapal terbang, gudang, bengkel, konstruksi pabrik, garasi atanapi gedong kantor prefabrikasi, kami gaduh kaahlian sareng pangalaman pikeun nawiskeun dukungan profésional ti desain dugi ka konstruksi.Urang anggap pikeun ngajaga hubungan pribadi tur profésional kalayan unggal customer .In fact, we come it true.We yakin yén kecap urang téh sakumaha alus salaku kontrak tur salawasna beroperasi kalawan tingkat pangluhurna integritas.Urusan anjeun, urusan urang.

office design2
steel structure price design
office 3D1
design (1)
design (2)
steel structure detailing
default
default
construction process
construction process

2) Prosés produksi

Urang meuli bahan baku kualitas pangalusna pikeun fanrication, sarta nyadiakeun Anjeun sareng informasi gambar sadaya Tumbu produksi, ti bahan baku pikeun ngolah baja, sakabeh proses produksi visual, kalawan inspeksi kualitas ketat.
Alat-alat lengkep sareng canggih bakal dianggo pikeun produksi: mesin motong laser CNC, pusat mesin nangtung, mesin bending CNC, mesin pangeboran NC, modeu kontinyu CNC tina garis produksi jsb

production process

3) Bungkusan sareng pengiriman barang.

packing and shipping

4)Prosés pangwangunan

Kualitas pamasangan aya hubunganana sareng kualitas pamakean engké.Pikeun wangunan kantor struktur baja misalna, hiasan anu diperlukeun dina normal.If pagawe terampil pikeun hiasan teu bisa kapanggih gampang di lokasi, mangka nyarankeun instalasi ku kami.Salila instalasi, pagawe terampil kudu diarahkeun ku teknisi on-situs ngalaman masang.Saatos instalasi, kami bakal pariksa pikeun ngaleungitkeun kamungkinan bahaya disumputkeun sareng mastikeun kasalametan sateuacan dianggo.

Naha milih urang?

why choose us

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali