Produk

  • Prefab Steel Struktur Paket Equipment Factory

    Prefab Steel Struktur Paket Equipment Factory

    Pikeun pabrik, gudang atawa gedong bengkel pikeun produksi diperlukeun. Wangunan pabrik baja anu kacida dianjurkeun, alatan fitur ongkos kirang, luhur nguatkeun, hirup layanan panjang, jsb.

    • Harga FOB: USD 40-80 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Bengkel Struktur Baja Pikeun Taman Industri

    Bengkel Struktur Baja Pikeun Taman Industri

    Bengkel struktur baja ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos penampilan anu saé, bentuk gedong anu rupa-rupa, béaya rendah, jaman konstruksi pondok, pamasangan sareng konstruksi saderhana, perenah pesawat anu fleksibel, beurat hampang, jsb, sareng seueur dianggo dina bengkel industri modern.

    • Harga FOB: USD 32-50 / ㎡
    • Min.Pesanan: 200㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Gudang Panyimpenan Prefab Jeung Biaya Ékonomi

    Gudang Panyimpenan Prefab Jeung Biaya Ékonomi

    Sheds mangrupakeun wangunan pikeun neundeun, nu boga loba sarat pikeun spasi separation.Steel struktur kolom nempatan kirang spasi tur nempatan kirang spasi indoor, ku kituna, gudang gudang prefab loba dipaké.Dibandingkeun sareng wangunan beton bertulang tradisional, separation spasi indoor ieu hindered ka extent sababaraha.Pamakéan struktur baja pikeun ngawangun gudang mangrupikeun cara anu populer ayeuna.

    • Harga FOB: USD 30-50 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Hanggar Pesawat Metal Prefab Pikeun Panyimpenan

    Hanggar Pesawat Metal Prefab Pikeun Panyimpenan

    Hanggar pesawat logam prefabmangrupakeun hiji lapisan wangunan struktur baja bentang badag, nu dipaké pikeun neundeun pesawat, perbaikan, sarta perawatan.Hangars béda dina perenah, wangunan luhur, lebar jeung struktur kusabab diversity of aircrafts, urang bakal ngaropea hanggar struktur baja nu meets kaperluan proyék Anjeun.

    • Harga FOB: USD 30-50 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Multi-carita Metal pigura Struktur Steel Gedong

    Multi-carita Metal pigura Struktur Steel Gedong

    Wangunan struktur baja pigura pikeun kantor, gudang industri multi-carita, puseur balanja badag jeung saterusna, bisa minuhan sarat leuwih spasi jero, awét, kaamanan jeung saterusna.

  • Struktur Lampu Steel Gudang Metal Gedong

    Struktur Lampu Steel Gudang Metal Gedong

    A gudang logam ti Borton Steel Structure mangrupa solusi idéal pikeun barang atawa parabot gudang sarta manajemén needs.Every gudang prefab geus ngaropéa nu wangunan gudang baja nu dirancang nurutkeun use.So, éta leuwih gampang nu bisa mangtaun naon rék.

    • Harga FOB: USD 32-50 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
  • Modern Metal Gedong Prefab Steel Pesawat Hanggar

    Modern Metal Gedong Prefab Steel Pesawat Hanggar

    Prefab pesawat hanggar konstruksi logam ti pabrik, kalayan jasa desain, fabrikasi, cacakan jeung saterusna, bisa loba dipaké pikeun sagala jinis aircrafts alatan customization.A wangunan logam mangrupa pilihan optimal pikeun hanggar pesawat.

    • Harga FOB: USD 40-80 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
  • Steel Parahu gudang gudang Prefab Metal Gedong

    Steel Parahu gudang gudang Prefab Metal Gedong

    Gudang kapal prefab salawasna ngawangun pigura baja protal kalawan H dilas bagian beam na kolom, geus dipikawanoh lega salaku solusi idéal pikeun gudang, bengkel, garasi ngajaga barang anjeun atanapi alat jauh ti karuksakan tina angin, hujan atawa salju.

  • Gudang Steel Prefabricated modern

    Gudang Steel Prefabricated modern

    Gudang baja mangrupa solusi idéal pikeun kaperluan gudang sarta manajemén.Dibandingkeun jeung gudang beton tradisional atawa gudang kai, wangunan gudang baja boga loba kaunggulan beredar, nu favored ku beuki loba jalma.

  • Multi-tingkat Steel Pigura Prefab Konstruksi Gedong Kantor

    Gedong Kantor Prefab Rangka Baja Multi-tingkat...

    Wangunan logam pikeun kantor prefab, kalawan kaunggulan kualitas hign jeung cost.Factory ékonomi suplai langsung tur kalawan jasa desain, fabrikasi, pengiriman barang, instalasi nu sadia.

    • Harga FOB: USD 32-50 / ㎡
    • Ukuran Rocommeded: 96m * 50m * 7.5m
    • Min.Pesanan: 500㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
  • Showroom Prefab Jeung Gudang Panyimpenan

    Showroom Prefab Jeung Gudang Panyimpenan

    Sacara umum, wangunan showroom baja prefab misalna kaasup showroom mobil, kantor, pangropéa & service center.Compared kana métode wangunan tradisional, struktur wangunan ieu bisa nyalametkeun anjeun nepi ka 50% tina investasi anjeun sarta bisa ngaropéa ka kabutuhan Anjeun.

     

  • Modern Prefab susun Imah Metal Gedong

    Modern Prefab susun Imah Metal Gedong

    Prefab wangunan logam pikeun hotél, apartemen, imah, jsb Ukuran ngaropéa, gaya ngaropéa, awét nu mibanda leuwih ti 50 taun service life.Factory suplai langsung, jadi biaya bisa ngurangan loba.

    • Harga FOB: USD 50-60 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
    • Pangiriman Time: 30-45 poé