Warta

  • Konstruksi Baja Global (Tinjauan + Kumaha Kéngingkeun Tawaran Anu Saé)

    Dunya terus ngembangkeun sarta industrialize salaku kota kalawan populasi badag terus pop up.Therefore, baja mangrupa komoditi panas nu kontraktor hoyong acquire. Ieu mangrupa alloy ekonomis jeung kakuatan tinggi nu bisa ngarojong beurat wangunan lega tur jangkung.Sanajan kitu, lolobana kontraktor a ...
    Maca deui
  • Good news!The new order of steel structure workshop

    warta alus! Orde anyar tina workshop struktur baja

    Sabulan katukang, customer biasa kami nempatkeun orde anyar tina workshop struktur baja, sarta kami geus gawé bareng 5 kali dina time.The kaliwat proyék pabrik pabrik aya dina aréa total 50000 méter pasagi, ngeunaan 44 jutaan di RMB.Sareng ayeuna, proyék gedong konstruksi ieu ...
    Maca deui
  • The activity of fire emergency drill

    Kagiatan latihan darurat seuneu

    Pikeun ngantepkeun karyawan gaduh pamahaman anu jero ngeunaan pangaweruh darurat seuneu, ningkatkeun kasadaran kaamanan, ningkatkeun kamampuan panyalindungan diri, ngawasaan réspon darurat sareng kaahlian ngewa, sareng mastikeun kasalametan kahirupan karyawan sareng harta perusahaan, perusahaan kami c. ..
    Maca deui
  • Good news!New finished prefab reception center project

    warta alus! Anyar rengse proyék puseur panarimaan prefab

    Bahan utama struktur baja nyaéta baja, anu mangrupikeun jinis wangunan struktur baja anu paling penting ayeuna.Desain struktur baja sering pisan fléksibel.Sanggeus dijieun, aranjeunna salawasna bisa kaget urang.Kawas proyék réngsé di handap ieu, nu boga appea nice ...
    Maca deui
  • How do we protect the steel structure building?

    Kumaha urang ngajaga wangunan struktur baja?

    Dina industri konstruksi, jeung ngaronjatna popularitas ti utilization tina bengkel struktur baja, manufaktur, transportasi jeung téhnologi instalasi tina struktur baja geus dibayar beuki loba perhatian, sarta ogé geus gancang dimekarkeun ...
    Maca deui
  • Steel Structure Building Shipped In April

    Wangunan Struktur Baja Shipped Dina April

    Ayeuna, covid-19 masih terus-terusan, sareng jalma-jalma kedah ngirangan agrégasi pikeun meungpeuk kamungkinan inféksi.Di perusahaan struktur baja Borton, kami parantos ngaréspon kana syarat pencegahan wabah pamaréntahan lokal, nyandak tindakan anu positip, ...
    Maca deui
  • How to install a gutter for steel structure building?

    Kumaha carana masang talang pikeun wangunan struktur baja?

    Bahan jeung aplikasi 1. Bahan: Dina hadir, aya tilu bahan talang ilahar dipaké: talang plat baja jeung ketebalan plat 3 ~ 6mm, talang stainless steel kalawan ketebalan tina 0.8 ~ 1.2mm jeung talang baja warna kalawan ketebalan tina 0.6mm.2. Aplikasi: Ste...
    Maca deui
  • Covering sheets about steel structure buildings

    Panutup lambaran ngeunaan wangunan struktur baja

    Bagian utama wangunan struktur baja ...
    Maca deui
  • How to prevent corrosion of steel structure?

    Kumaha carana nyegah korosi tina struktur baja?

    Jeung kanaékan ajeg tina kaluaran baja, struktur baja beuki loba populér.Hal ieu loba dipaké salaku gudang, bengkel, garasi, apartemen prefab, mall balanja, stadion prefab, jsb. Dibandingkeun jeung wangunan beton bertulang, wangunan struktur baja boga kaunggulan ...
    Maca deui
  • The whole process of steel structure installation

    Sakabeh proses instalasi struktur baja

    1. Penggalian pondasi 2. Dukungan FORMWORK untuk pondasi 3. Penempatan beton 4. Pemasangan jangkar...
    Maca deui
  • Tips for cooling metal buildings in spring and summer

    Tips pikeun cooling wangunan logam di cinyusu jeung usum panas

    Spring di dieu jeung hawa beuki luhur sarta higher.Whether anjeun boga gudang baja keur ternak atawa gudang baja ngajaga barang berharga, Anjeun bisa jadi wondering, "Kumaha carana abdi tiasa tetep wangunan logam abdi tiis nalika hawa naék?"Ngajaga hiji...
    Maca deui
  • What is a Pre-engineered Building?

    Naon Gedong Pra-rékayasa?

    Wangunan pra-rékayasa nyaéta wangunan pabrik-pabrik tina baja anu dikirimkeun ka situs sareng diikat babarengan. Anu ngabédakeunana sareng wangunan sanés nyaéta yén kontraktor ogé ngarancang wangunan--prakték anu disebut desain & ngawangun. Gaya konstruksi ieu idéal. .
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2