Bengkel Struktur Baja Industri Lampu

Bengkel Struktur Baja Industri Lampu

Katerangan pondok:

Bengkel struktur baja ringan ngadopsi baja bagian H, baja C& Z pikeun ngahijikeun atanapi ngawangun kerangka.Hateup sareng témbok mangrupikeun komprési baja corrugated atanapi panel sandwich baja warna.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Bengkel struktur baja mangrupikeun struktur logam anu didamel tina anggota baja struktural anu dihubungkeun sareng anu sanés pikeun ngangkut beban sareng nyayogikeun kaku lengkep.Bengkel struktur baja dianggo pikeun produksi industri dimana sadaya struktur baja dicét teras dikirimkeun ka situs proyék pikeun instalasi. Ieu tiasa dibagi kana bengkel struktur baja ringan sareng bengkel struktur baja beurat. Ieu mangrupikeun bengkel struktur baja ringan, anu Hal ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil buildings.It ngabogaan loba ciri alus teuing kayaning beurat hampang, bentang badag, ramah lingkungan, béaya rendah, penampilan geulis, jsb.

Pintonan gambar

metal workshop
default
steel structure workshop
structure steel workshop

Kauntungannana

1) .Lightweight jeung kakuatan tinggi.
Struktur baja alus di resisting gaya dinamis kayaning angin atawa gempa forces.Besides, alatan kelas kakuatan tinggi tina baja, éta dipercaya jeung merlukeun bahan baku kirang ti tipe séjén struktur, kayaning struktur beton jeung struktur kai.
2) .Fléksibel tur bentang badag
Dibandingkeun jeung wangunan beton bertulang, bengkel struktur baja leuwih fleksibel jeung bentang badag, nu meets kaperluan spasi ample.Henteu aya halangan kolom di jero, bentang anu jelas, sareng rohangan internal anu lega.
3).Ramah lingkungan.
Bahan rangka baja utama tiasa 100% didaur ulang, bahan sanésna ogé tiasa didaur ulang, sareng polusi ngirangan nalika konstruksi sareng ngabongkar.
4).Instalasi gancang:
Waktu pangwangunan wangunan gudang struktur baja pondok.Salaku komponén sadayana prefabricated di pabrik, sarta situs ngan perlu dirakit.Ieu nyata shortens periode konstruksi.
5).Kinerja:
Gudang baja prefab téh awét sarta gampang pikeun ngalereskeun, sarta pangropéa basajan.
6) Penampilan:
Bengkel struktur baja geulis sareng praktis, kalayan garis anu sederhana sareng lancar.Panel témbok warna sayogi dina sababaraha warna, sareng témbok ogé tiasa dianggo pikeun bahan anu sanés.Jadi leuwih fleksibel.
7).Biaya handap sareng umur panjang
Bengkel struktur baja ngagaduhan biaya anu lumayan.komponén lightweight bisa ngurangan nilai yayasan bari gancang dipasang nyimpen biaya construction.What's More, éta bisa dipaké leuwih ti 50 taun

Spésifikasi Téknis

1. Pigura Utama
Pigura baja utama bengkel struktur baja diwangun ku kolom sareng balok, anu umumna dirakit sareng dilas nganggo baja bagian H panas-gulung atanapi pelat baja.

2.Pigura Sekunder
1. Purlin
Purlins dijieunna tina baja C ngawangun jeung Z ngawangun.
The purlins dipaké pikeun ngarojong hateup jeung témbok panels sarta mindahkeun beban tina hateup jeung témbok panel kana pigura baja primér.
2. Panyawat
Aya bracings hateup jeung bracings témbok.The bracings biasana dijieun tina rod baja, L sudut, atawa tube pasagi.Sistim bracing ngagunakeun pikeun nyaimbangkeun pigura baja.
3. Sag rod
Rod sag nyaéta link antara dua purlins pikeun nyaluyukeun jeung kontrol stabilitas dua purlins padeukeut.Umumna, rod sag dijieunna tina rod kalayan diaméter 10 atawa 12mm.
Components of steel structure
3. Sistim cladding
Kaasup hateup jeung témbok sistem, hateup lambar jeung témbok lambar alwanys ngagunakeun corrugated lambar baja jeung sandwich panel.Thickness lambar baja tiasa 0.35-0.7mm, sedengkeun warna dina laut bulao, bodas kulawu jeung beureum caang anu normal.If sandwich panle, EPS. panel sandwich, orat sandwich panle jeung batu wol panel sandwich pikeun pilihan.
4.Covering lambar jeung motong
Ieu bisa ngantep workshop struktur baja Sigana leuwih nice, sangkan boga hadé waterproof sarta insulasi termal performance.Covering lambar jeung motong biasana ngadopsi 0.5mm ketebalan corrugated lambar baja ku bending.

1 Struktur baja Q235 atanapi Q345, Dilas H bagian baja atanapi truss baja.
2 Purlin Saluran bagian C atanapi bagian Z
3 Palapis hateup panel sandwich atawa lambaran baja corrugated
4 témbok cladding panel sandwich atawa lambaran baja corrugated
5 Sagét rod Φ10 rod baja
6 Ngajanteng Φ20 rod baja atawa sudut L
7 Kolom & pananggeuy melintang baja sudut atawa H bagian baja atawa pipa baja
8 Nangkeup tuur L baja
9 talang hateup lambaran baja warna atawa stainless steel
10 Hujan curuk Pipa PVC
11 Panto jepret rolling listrik / panto ngageser
12 Windows PVC / baja palastik / alloy aluminium jandela
13 Nyambungkeun bolts kakuatan tinggi

Spésifikasi Téknis

Standar GB.Lamun batur, pls nunjukkeun sateuacanna.
Tempat Asalna Kota Qingdao, Cina
Sertipikat SGS, ISO, CE, jsb.
Ukuran Sakumaha diperlukeun
Kelas baja Q235 atanapi Q355
Perlakuan permukaan Dicét atanapi galvanized
Warna cet Pertengahan kulawu, bodas, biru atawa sakumaha diperlukeun
Bahan utama Pipa baja truss, baja C, lambar baja corrugated, jsb.
Asesoris High nguatkeun baud, baud normal, self-ngetok screw, jsb.
Parameter desain Beban angin, beban salju, darajat gempa, jsb.
software desain PKPM, Tekla, 3D3S, Auto CAD, SketchUp jsb.
Palayanan Guide Instalasi atawa konstruksi on Loka
steel frame
steel product (2)

Patarosan bisa jadi perhatian

Q: Naha perusahaan anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Kami pabrik, jadi Anjeun bisa meunangkeun harga pangalusna jeung harga kalapa.
Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?Éta gratis atanapi tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi teu mayar biaya angkutan barang.
Q: Naha anjeun nawiskeun jasa ngarancang pikeun kami?
A: Sumuhun, urang bisa ngarancang gambar solusi pinuh sakumaha sasuai ka nu Anjeun.Ku ngagunakeun AutoCAD, PKPM, MTS, 3D3S, Tarch, Tekla Structures (X steel) jeung sajabana Urang bisa ngarancang wangunan industri kompléks kawas agam kantor, supermarket, toko dealer mobil, mall pengiriman barang,
hotél.
Q: Naha anjeun nawiskeun jasa instalasi luar negeri?
Leres, instruksi instalasi sareng pidéo bakal disayogikeun, atanapi urang ogé tiasa ngirim insinyur kami ka situs anjeun salaku pituduh instalasi, aranjeunna bakal ngajarkeun jalma anjeun kumaha ngawangun project.we gaduh tim konstruksi sorangan anu diwangun ku pagawé terampil sareng insinyur profésional. geus ka loba nagara jeung wewengkon pikeun pangwangunan struktur baja.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna 30-45 poé sanggeus narima deposit jeung dikonfirmasi gambar ku meuli.
Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A: Payment≤1000USD, 100% sateuacanna.Payment≥1000USD, 50% ku T / T sateuacanna, sarta kasaimbangan saméméh kiriman.

Émbaran pikeun cutatan

Punten wartosan kami inpormasi sapertos di handap ieu upami anjeun resep kana produk kami.
1.Location: Di nagara nu bakal diwangun?
2.Naon parameter desain lokasi?
2.1 Beban angin dina KN/㎡(atawa max. speed angin dina km/h dina 50 taun kaliwat),
2.2 Beban salju dina KN/㎡(atanapi jangkungna maksimal salju dina 50 taun katukang)
2.3 Tingkat gempa.
3. .Naon ukuranana?
Pls nunjukkeun panjang, lebar sareng jangkungna.
4. Bahan naon anu bakal dianggo pikeun hateup sareng témbok?
Bakal dirancang nurutkeun pamundut nu meuli urang, EPS sandwich panel, fiberglass sandwich panel, rock wool sandwich panel, PU sandwich panel jeung lambar baja corrugated dianjurkeun.
5.Crane : Aya cranes jero struktur baja?
6.Sarat séjén anjeun?

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali