warta parusahaan

  • Good news!The new order of steel structure workshop

    warta alus! Orde anyar tina workshop struktur baja

    Sabulan katukang, customer biasa kami nempatkeun orde anyar tina workshop struktur baja, sarta kami geus gawé bareng 5 kali dina time.The kaliwat proyék pabrik pabrik aya dina aréa total 50000 méter pasagi, ngeunaan 44 jutaan di RMB.Sareng ayeuna, proyék gedong konstruksi ieu ...
    Maca deui
  • The activity of fire emergency drill

    Kagiatan latihan darurat seuneu

    Pikeun ngantepkeun karyawan gaduh pamahaman anu jero ngeunaan pangaweruh darurat seuneu, ningkatkeun kasadaran kaamanan, ningkatkeun kamampuan panyalindungan diri, ngawasaan réspon darurat sareng kaahlian ngewa, sareng mastikeun kasalametan kahirupan karyawan sareng harta perusahaan, perusahaan kami c. ..
    Maca deui
  • Good news!New finished prefab reception center project

    warta alus! Anyar rengse proyék puseur panarimaan prefab

    Bahan utama struktur baja nyaéta baja, anu mangrupikeun jinis wangunan struktur baja anu paling penting ayeuna.Desain struktur baja sering pisan fléksibel.Sanggeus dijieun, aranjeunna salawasna bisa kaget urang.Kawas proyék réngsé di handap ieu, nu boga appea nice ...
    Maca deui
  • How do we protect the steel structure building?

    Kumaha urang ngajaga wangunan struktur baja?

    Dina industri konstruksi, jeung ngaronjatna popularitas ti utilization tina bengkel struktur baja, manufaktur, transportasi jeung téhnologi instalasi tina struktur baja geus dibayar beuki loba perhatian, sarta ogé geus gancang dimekarkeun ...
    Maca deui
  • Steel Structure Building Shipped In April

    Wangunan Struktur Baja Shipped Dina April

    Ayeuna, covid-19 masih terus-terusan, sareng jalma-jalma kedah ngirangan agrégasi pikeun meungpeuk kamungkinan inféksi.Di perusahaan struktur baja Borton, kami parantos ngaréspon kana syarat pencegahan wabah pamaréntahan lokal, nyandak tindakan anu positip, ...
    Maca deui
  • Technology leads to the development,and we will be better by innovation.

    Téknologi ngarah kana pamekaran, sareng urang bakal langkung saé ku inovasi.

    Nopémber, 1st, 2021 mangrupikeun "Poé Pangusaha" anu munggaran di lokasi kami.Dina raraga némbongkeun ngembangkeun usaha, dina Nopémber, 2nd, 17th acara siaran langsung tina "Saksi Qingdao" diasupkeun kana usaha.Pangeureunan katilu acara ieu sumping ka Qingdao Xinguangzheng S...
    Maca deui
  • News about projects we undertake— the Haibaili 1.50MW Distributed photovoltaic power generation project

    Warta ngeunaan proyék-proyék anu urang laksanakeun- proyék pembangkit listrik photovoltaic Haibaili 1.50MW Distributed

    Warmly ngagungkeun Haibaili 1.50MW proyék pembangkit listrik photovoltaic Distributed ngalengkepan konstruksi.Éta mangrupikeun proyék kakuatan photovoltaic anu munggaran anu urang laksanakeun, proyék éta aya di taman Hai Bai Li Electrical Appliance Co., Ltd, 2 Fuchen Road, Pingd ...
    Maca deui