Sasak Steel Modern Jeung Praktis

Sasak Steel Modern Jeung Praktis

Katerangan pondok:

Sasak baja nyaéta sasak anu struktur bantalan utama nyaéta baja, diterapkeun dina widang kesiapan tempur pertahanan nasional sareng rékayasa transportasi.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Sasak baja nyaéta sasak anu struktur bantalan utama nyaéta baja, ogé dingaranan sasak struktur baja.Sasak baja fabricated geus loba dipaké di sakuliah dunya.Sasak baja fabricated aslina ieu dirancang ku insinyur Britania Donald Bailey dina awal Perang Dunya II di 1938. Konsep desain utama pikeun ngumpul sasak baja fabricated jeung pangsaeutikna jenis komponén Unit mawa rupa beban, nu ngan perlu. diangkut ku treuk sedeng-ukuran umum, sarta bisa diwangun ku tanaga gawé dina circumstances.But husus kiwari, éta bisa dirancang kalawan bébas nurutkeun pangabutuh, panjangna bisa ngahontal leuwih ti sapuluh méter bari beuratna sababaraha ton atawa leuwih pikeun hiji komponén. .Jeung mesin canggih maénkeun peran penting dina construction.With ngembangkeun téhnologi, overhead sasak, metro, overpass jeung saterusna pisan merenah pikeun urang, nu geus ngarobah kahirupan urang deal gede.

Pintonan gambar

steel bridge
Overhead bridge
metro
overpass

The Fitur

1. Kinerja seismik sarta lalawanan angin anu good.It bisa nyerep jumlah badag énergi ngaliwatan deformasi pikeun nyegah sasak ti ambruk dina gempa.
2. Pangwangunanna ibarat "balok gedong".Laju gancang, sareng jaman konstruksi pondok.
3. Pangwangunan dasarna henteu kapangaruhan ku cuaca.Malah dina cuaca goréng, komponén bisa fabricated di pabrik, lajeng diangkut ka situs konstruksi pikeun instalasi.
4. konstruksi badag-bentang bisa dilaksanakeun, kalawan rupa-rupa aplikasi tur applicability alus.
5. Ieu gampang keur ngumpul jeung ngabongkar.Komponén utamana disambungkeun ku bolts, Lamun perlu ngaleupaskeun, ngan nyabut bolts langsung, sarta sakabeh baja bisa dipaké deui dina wangunan séjén.
6.The baja pulih tina sasak bisa refurbished, éféktif nyimpen sumberdaya baja.

Aplikasi

1. Jembatan di luhur
2. Jembatan
3. Métro
4. Jembatan bentang
5.Other fungsi sasak sakumaha pamundut

Spésifikasi Téknis

Standar GB.Lamun batur, pls nunjukkeun sateuacanna.
Tempat Asalna Kota Qingdao, Cina
Sertipikat SGS, ISO, CE, jsb.
Ukuran Sakumaha diperlukeun
Kelas baja Q235 atanapi Q355
Perlakuan permukaan Dicét atanapi galvanized
Warna cet Pertengahan kulawu, bodas, biru atawa sakumaha diperlukeun
Bahan utama Pipa baja truss, struktur baja beurat, struktur grid, jsb.
Asesoris High nguatkeun baud, baud normal, jsb.
Parameter desain Beban angin, beban salju, darajat gempa, jsb.
software desain PKPM, Tekla, 3D3S, Auto CAD, SketchUp jsb.
Palayanan Guide Instalasi atawa konstruksi on Loka

Pedaran prosés

1.Prosés Desain:
(1) Salaku gedong umum, kaamanan anu paling important.So, bahan pikeun dipaké kudu alus waterproof na fireproof.
(2) The beban angin, beban salju, darajat gempa (nu maxinium dina 50 taun kaliwat di noraml ) kudu dianggap nalika design.Ensure kasalametan mall balanja ti sumber desain!
(3) Pikeun wangunan baja misalna, penampilan geulis requested.Thus, éta kudu dianggap nalika desain.
(4) Langkung ti 100 insinyur senior bakal nyayogikeun dukungan profésional ku PKPM, Tekla, 3D3S, Auto CAD, SketchUp jsb.
2.Prosés produksi
Pikeun struktur baja misalna, akurasi tinggi damanded.All-buleud kontrol kualitas pabrik bahan, pamrosésan, sarta las kudu dilaksanakeun pikeun mastikeun kualitas komponén.
Pagawe anu paling terampil bakal ilubiung dina produksi pinuh, di sisi sanésna, alat-alat canggih nyumbang kana éta.
3.Prosés instalasi
Pangwangunan tiasa dilakukeun ku kami atanapi ku nyalira. Upami kami, insinyur profésional sareng pagawe terampil bakal angkat ka situs. Upami teu kitu, pidéo sareng gambar bakal dikirim pikeun rujukan.

steel structure  equipment
production process (1)
production process (2)

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan:
Pigura baja bakal rangkep ku Usuk baja ngaropéa;
Nyepetkeun accersories packing dina karton kai;
Atawa sakumaha diperlukeun
Biasana 40'HQ container.If anjeun gaduh sarat husus, 40GP na 20GP wadahna ok.
Palabuhan:
palabuhan Qingdao, Cina.
Atawa palabuhan sejenna sakumaha diperlukeun.
Waktos pangiriman:
45-60 poé sanggeus deposit atanapi L / C narima jeung gambar dikonfirmasi ku buyer.Pls discuss kalawan kami pikeun mutuskeun eta.

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali