Propil

Profil Perusahaan

* Gairah, Praktis, Syukur, sareng Transendensi" mangrupikeun misi kami
* "Pasihan klien kabagjaan," nyaéta filosofi bisnis urang.

Struktur baja Qingdao Borton Co., Ltd. mangrupa salah sahiji cabangna Qingdao Xinguangzheng Steel Structure Co., Ltd (di dieu di sanggeus disebut Xinguangzheng) .Xinguangzheng diadegkeun dina 1997 sarta didaptarkeun dina Pasar OTC Anyar (kode stock: 834422) dina 2015, lokasina di kota Qingdao, propinsi Shandong, China.It diwangun ku leuwih ti 20 anak perusahaan, 6 pabrik produksi utama sareng 2 kebon.Xinguangzheng geus jadi salah sahiji pausahaan manufaktur wangunan struktur baja ngarah di Cina.

Ayeuna, produk sareng jasa konstruksi parantos diékspor ka langkung ti 80 nagara di Asia, Afrika, Amérika Kalér sareng Kidul, Oséania, Eropa, sareng sajabana, sareng kami parantos ngadegkeun usaha patungan di India sareng Étiopia, ngabentuk kerjasama strategis sadayana sareng para nasabah. di Filipina, Aljazair jeung nagara séjén.

Factory show (1)
Factory show (2)

Sanggeus leuwih ti20 taunngembangkeun ajeg, éta geus jadi tinggi-tech, diversified, kaluar sarta perusahaan swasta internasional ngahijikeun desain, pabrik, konstruksi jeung jasa, fokus kana jadi brand luhur struktur baja sakabeh sistem imah jeung sato Peternakan sakabeh imah system.With teknis kuat kamampuan sareng pangalaman rékayasa anu beunghar, perusahaan henteu ngan ukur ngagaduhan kualifikasi kelas munggaran pikeun kontrak profésional tina rékayasa struktur baja sareng kualifikasi kelas munggaran pikeun perusahaan manufaktur struktur baja Cina, tapi ogé ngagaduhan rupa-rupa kualifikasi pikeun tahan cai, anti korosi sareng termal. rékayasa insulasi, hiasan wangunan, wangunan rékayasa témbok curtain, kaserang umum rékayasa konstruksi, jeung sajabana, nu geus didaptarkeun dina basa produksi modern industri konstruksi Shandong tur milu dina Bandara Internasional Jiaozhou, Qingdao metro, Qingdao aviation design institute, Huawei leutik. kota, Haier, Hisense jeung proyék séjén, and jeung Cina Konstruksi, Cina Railway jeung usaha domestik badag lianna pikeun ngabentuk partnership strategis.

Nyaéta1000+ pagawédi Xinguangzheng, R&D tim kaasup leuwih ti 100 insinyur senior nyadiakeun rojongan profésional, ngaluarkeun pangalusna sarta paling ekonomis solusi dina timely.Ayeuna, aya leuwih ti 100 bakat teknis senior sakabeh rupa, sarta loba universitas sarta lembaga panalungtikan ilmiah geus ngadegkeun koperasi relationships.With bantuan sumberdaya intelektual internal tur éksternal, ngandelkeun struktur baja, parusahaan geus terus innovated dina produk Anyar. téknologi anyar, model anyar jeung format anyar, sarta geus terus sadar "struktur baja sakabeh sistem imah" breakthroughs Anyar.

* Gairah, Praktis, Syukur, sareng Transendensi" mangrupikeun misi kami
* "Pasihan klien kabagjaan," nyaéta filosofi bisnis urang.

Factory show (3)
ngadeg taun 1997
+
leuwih ti 20 subsidiaries
+
produk ékspor ka leuwih 80 nagara
+2
6 pabrik produksi utama sareng 2 kebon.
+
Tim R&D ngandung 100+ juru tulis

CARITA URANG

  • -1997-

    ·Pingdu Guangzheng industri jeung Trade Co., Ltd. diadegkeun.

  • -1998-

    ·Meuli pencét ubin gelombang munggaran nandaan yén pausahaan geus stepped kana jaman ngolah bahan struktur baja tina consignment baja.

  • -1999-

    ·Jalur produksi papan komposit munggaran diluncurkeun, sareng rentang pamrosésan langkung ageung.

  • -2000-

    ·Alat-alat produksi baja C-bagian munggaran parantos dioperasikeun, sareng wengkuan produksi sareng pamrosésan parantos dipanjangkeun.

  • -2001-

    ·Ngadegna Qingdao xinguangzheng bahan struktur baja Co., Ltd. geus dibuka milestone anyar dina sajarah ngembangkeun xinguangzheng.

  • -2002-

    ·Jalur produksi struktur baja munggaran ieu réngsé sarta nempatkeun kana operasi, sarta parusahaan réngsé transformasi tina perdagangan baja kana struktur baja produksi bahan dagang.

  • -2003-

    ·Mimitian konstruksi struktur baja.

  • -2004-

    ·Kéngingkeun kualifikasi kelas III pikeun konstruksi struktur baja.

  • -2005-

    ·Investasi sareng ngawangun struktur baja anu ngadukung daérah pabrik, khusus dina produksi bahan pangropéa rékayasa struktur baja.

  • -2006-

    ·Ngalengkepan transformasi tina perdagangan bahan struktur baja kana rékayasa struktur baja.

  • -2007-

    ·Usahana parantos ngalegaan ka pasar luar negeri sareng bisnis internasional parantos maju.

  • -2007-

    ·Kéngingkeun kualifikasi kelas II pikeun pangwangunan struktur baja.

  • -2008-

    ·Perusahaan bisnis internasional parantos diadegkeun hiji-hiji, sareng bisnis internasional parantos lebet kana tahap pangembangan anu gancang.

  • -2008-

    ·Pabrik struktur baja munggaran diinvestasi sareng diwangun, sareng dua jalur produksi struktur baja dianggo dina waktos anu sami.

  • -2009-

    ·Pausahaan ngajukeun transformasi strategis: tina jinis manajemén ka jinis operasi, tina jinis administrasi manajemén ka jinis jasa manajemén, tina pamekaran anu didorong pamimpin ka pamekaran anu didorong pamimpin sareng pamekaran karyawan, sareng tina penyuluhan ka produk ngarah sareng transformasi janten langkung ageung, langkung kuat sareng langkung saé.

  • -2010-

    ·Tilu panyesuaian strategis ditangtukeun: struktur bakat, struktur produk sareng struktur bisnis, anu nunjukkeun yén perusahaan parantos lebet kana tahap manajemén standar.

  • -2011-

    ·Kéngingkeun sertipikat perusahaan téknologi tinggi.

  • -2012-

    ·Pausahaan terus deepen sarta ngaronjatkeun manajemén PK sarta amplifikasi kauntungan.

  • -2013-

    ·Pabrik struktur baja katilu ieu invested tur diwangun, sarta workshop produksi imah wadahna diwangun dina taun anu sarua.

  • -2013.7-

    ·Nangtukeun nyandak data kauangan perusahaan salaku orientasi manajemén sareng nyiapkeun daptar perusahaan.

  • -2014-

    ·Éta parantos nampi sertipikat kualifikasi kelas munggaran pikeun kontrak profésional rékayasa struktur baja.

  • -2015-

    ·Meunang mérek dagang kawentar Propinsi Shandong.

  • -2015.8-

    ·Qingdao xinguangzheng Steel Structure Co., Ltd. sacara resmi diadegkeun.

  • -2015.12-

    ·Qingdao xinguangzheng Steel Structure Co., Ltd. sacara resmi didaptarkeun dina dewan katilu anyar.

  • -2016-

    ·Perusahaan parantos ngadegkeun strategi "informasi" sareng strategi "going global", sareng nyetél cabang di Aljazair sareng Étiopia.

  • -2016.6-

    ·Geus meunang kualifikasi kelas III pikeun kontrak umum konstruksi.

  • -2016.10-

    ·Kéngingkeun sertipikat kualifikasi pikeun proyék-proyék anu dikontrak asing.

  • -2016.11-

    ·Pangwangunan daérah pabrik anyar Zhenghe Co., Ltd. parantos netepkeun dasar anu kuat pikeun pangwangunan proyék kontrak umum perusahaan dina tahap salajengna.

  • -2017-

    ·Ngajukeun ngawangun sakabeh ranté industri dumasar kana "struktur baja +";Geus meunang rating kiridit AAA dikaluarkeun ku Kamentrian Dagang jeung SASAC.

  • -2018-

    ·"Opat model anyar" mantuan ngembangkeun "struktur baja +": produk anyar, téknologi anyar, model anyar jeung format bisnis anyar.

  • -2019-

    ·Ngadegkeun joint venture India.

  • -2020-

    ·Ngawangun merek munggaran di dunya tina struktur baja sistem sakabeh imah jeung brand munggaran di dunya struktur baja sakabeh sistem imah.

  • -2020-

    ·Platform perusahaan, pangwangunan ranté ékologis sareng ranté amanah, sareng pangwangunan sistem fisi diri.