Kabudayaan

Dina 12 Prinsip Filsafat Bisnis Guangzheng

Dina Kapercayaan

Guangzheng percaya kana "kapercayaan, kasatiaan, sareng kegigihan", anu dianggap salaku nilai inti sareng prinsip dasar perusahaan sareng kaayaan anu cekap pikeun kasuksésan perusahaan.Pikeun janten perusahaan anu luar biasa, Guangzheng kedah gaduh kapercayaan anu hébat pikeun nungtun masa depan perusahaan sareng masihan kakuatan spiritual.Kalayan kapercayaan hébat ieu, Guangzheng parantos janten tim kawani kalayan poténsi anu teu kaampeuh sareng kasuksésan sadaya waktos.

Dina Impian

Guangzheng boga impian éndah: jadi patokan pikeun manajemén perusahaan modern di dunya;janten perusahaan struktur baja top di dunya;pikeun minuhan misi benefiting masarakat, nyieun staf suksés, sarta méré klien kabagjaan, sahingga keur hiji perusahaan tina vitality.Guangzheng langgeng nyaéta pikeun ngaronjatkeun kualitas perusahaan na, ngaoptimalkeun manajemén anak, jadi satia tur contributive ka nagara jeung minuhan sakabeh misi na on para klien.

Dina Aset

Guangzheng gaduh dua aset: staf sareng klien!
Staf anu tiasa nyayogikeun buah mangrupikeun aset anu paling penting ku kituna perusahaan kedah ngokolakeun langkung seueur aset ieu.Klién mangrupikeun aset anu paling penting kadua anu diandelkeun ku perusahaan ku kituna perusahaan kedah hormat ka klien sareng ngajantenkeun klien langkung bahagia ku jasa sareng produkna!

Dina Nilai

Eksistensi perusahaan nyaéta nyiptakeun nilai pikeun masarakat, klien, perusahaan, staf, sareng pemegang saham, sabab nilai anu tiasa didagangkeun mangrupikeun prinsip dasar ékonomi pasar.Nilai Guangzheng nyaéta pikeun nyampurnakeun dirina sareng nyiptakeun kabeungharan ku cara nyandak pangwangunan sosial salaku tanggung jawabna;perusahaan, platform;jeung tim na, inti pangwangunan.

Dina Brand

Alesan pisan yén Guangzheng tiasa janten perusahaan abad-lami nyaéta filosofi budaya ngarah sareng kasadaran kuat ngeunaan ngawangun-merek.Brand mangrupikeun kabeungharan anu paling berharga tina hiji perusahaan, sahingga Guangzheng ngahaturanan diri kana wangunan merek, tetep sober sareng tenang sepanjang waktos. sarta pernah ngalakukeun nanaon ngabahayakeun kana brand mark.Brand wangunan na mangrupakeun jalan katuhu pikeun suksés.

Dina Kasatiaan

Guangzheng kedah janten perusahaan anu ngahaturanan diri kana bisnisna nyalira sareng tetep satia ka klien sareng staf na.Éta kedah nanggungjawaban kana ucapan sareng lampahna sareng henteu pernah ngadamel janji acak, nyarios omongan kosong atanapi nyebarkeun inpormasi anu teu sah.Kasatiaan mangrupikeun garis dasar, aset spiritual panggedéna, sareng harta berharga tina ayana perusahaan.Sakur kalakuan anu ngalawan kasatiaan bakal ngakibatkeun karusakan diri.

Dina Hikmah

1.Dina kompetisi bisnis hadir, Xinguangzheng miwarang tim na tetep gairah, praktis, bersyukur tur transcendent.In budaya bisnis hadir, Guangzheng nungtun tim na boga kasadaran altruism, jasa, nilai jeung kontrak.Ku cara kieu, Guangzheng nyaéta pikeun ngawangun sorangan hiji perusahaan jeung kabiasaan hébat hirup jeung gawe sarta kualitas jadi dependable.2. Dina dinten hadir, informasi dibagikeun sakuliah dunya.Guangzheng nyaéta pikeun ngabentuk mode pamikiran hasil-berorientasi sarta nyieun prestasi kalawan cinta, sahingga ngadegkeun sorangan platform babagi bungbuahan sarta kauntungan na kalawan counterparts.And ieu hikmah dina ngembangkeun sustainable bisnis perusahaan urang.

Dina Kegigihan

Kompetisi anu leres diantara perusahaan sanés pamekaran gancang, tapi pangwangunan anu langgeng atanapi kegigihan.Guangzheng henteu kantos ningalikeun kauntungan langsung sareng henteu kantos ngajual masa depanna pikeun kauntungan instan sabab percaya yén pasar kedah dibudidayakeun sareng kamampuanna pikeun ngahasilkeun kauntungan kedah ningkat dina waktosna.
Guangzheng henteu pernah rurusuhan kana ékspansi sabab percaya yén turun-ka-bumi ngajadikeun hébat.Guangzheng ogé henteu kantos nyobian ngéléhkeun anu mana waé sabab éta henteu pernah nganggap lawanna salaku pesaing.Guangzheng nyepeng yén pangwangunan anu langgeng nyaéta pangwangunan anu leres.

Dina Prestasi

Guangzheng nyepeng yén "angka téh basa paling geulis", nu hartina prinsip prestasi-berorientasi hasil.
Prestasi, nyarios dina jumlah sareng hasil nyata, mangrupikeun ganjaran pikeun kamampuan damel sareng sikep jasa."Euweuh nyeri, euweuh gains;"Ieu mangrupikeun bebeneran anu langgeng.Sareng kabeungharan, sakedik-sakedik, diciptakeun ku masihan.Sababaraha bisa disebutkeun yen kaputusan kadang bisa overvalue kegigihan nu;kumaha oge, euweuh urusan kumaha éndah pilihan, hiji pernah bisa suksés tanpa dedikasi rongkah.Prestasi ngandelkeun investasi sareng kasabaran budaya bisnis perusahaan.

Dina Palaksanaan

Guangzheng boga kamampuh palaksanaan kuat: eta pernah overweighs parasaan leuwih peraturan, atawa hubungan leuwih prinsip;sagala amal anu hasil tina pesenan pasti;sareng nurut mangrupikeun palaksanaan anu pangsaéna.
Guangzheng ngahina kana kalakuan nahan inpormasi anu henteu pikaresepeun.
Nurut ka pengawas téh ngeunaan moral di tempat gawé.Nyebutkeun enya kana paréntah, nurut kana aturan, diajar tina kritik sareng ningali gambar anu langkung ageung sanés ngan ukur gaya anu leres diantara pasukan militér tapi ogé dina manajemen ilmiah hiji perusahaan.

Dina Teu-Stop Diajar

Xinguangzheng nganggap pembelajaran anu teu pernah eureun-eureun sabagé daya saing inti, diajar kumaha carana jadi alus, kumaha carana meunangkeun téknik, kumaha nguntungkeun batur, kumaha carana ngalakukeun manajemén.Diajar dina unggal dinten, unggal minggu sareng unggal bulan parantos janten iman anu kuat.Éta diajar henteu ngan ukur kumaha janten perusahaan anu saé, tapi ogé téknik manajemén sareng jasa.Guangzheng parantos ngajantenkeun diajar janten kabiasaan anu langgeng.

Dina Manajemén Bottom Line

Garis handap manajemén nujul kana garis handap behavioral leuwih nu nilai hiji perusahaan urang forbids cross.Guangzheng forbids amal bohong, forfeiting, suap, korupsi, jeung exchanging kauntungan perusahaan pikeun leuwih pribadi.Guangzheng sareng timna moal toleran kalakuan sapertos kitu atanapi saha waé anu ngagaduhan kalakuan ieu.

BUDAYA

Prospek Perusahaan:janten merek luhur struktur baja sistem bumi sadayana ; janten merek luhur sistem bumi sadayana ternak

Misi Perusahaan:benefit masarakat, nyieun staf suksés, sarta méré klien kabagjaan, sahingga jadi hiji perusahaan tina vitalitas langgeng

Prinsip perusahaan:Pikeun nyampurnakeun diri sareng nyiptakeun kabeungharan ku nyandak pangwangunan sosial salaku tanggung jawabna;perusahaan, platform;jeung tim na, inti pangwangunan

Semangat Usaha:Gairah, kepraktisan, syukur sareng transendence.

Filosofi perusahaan:Konsumén Kahiji

Etos Gawé:Janten ati-ati, gancang sareng satia kana jangji

Prinsip Perilaku:Pikeun ngalengkepan karya dina waktos sareng pinuh tanpa alesan nanaon