Struktur baja Kaca Curtain Tembok 4S Automobile Aula Pameran

Struktur baja Kaca Curtain Tembok 4S Automobile Aula Pameran

Katerangan pondok:

Wewengkon wangunan: 4587 méter pasagi (bentang maksimum nyaéta 50 méter.)
Jumlah total baja: 255 ton.
Karakter: struktur truss, struktur rangka gabled jeung struktur beton.
Fungsi: aya aréa tampilan mobil, aréa kantor jeung aréa perbaikan.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Wewengkon wangunan: 4587 méter pasagi (bentang maksimum nyaéta 50 méter.)
Jumlah total baja: 255 ton.
Karakter: struktur truss, struktur rangka gabled jeung struktur beton.
Fungsi: aya aréa tampilan mobil, aréa kantor jeung aréa perbaikan.

Pintonan gambar

Steel structure exhibition hall For Audi in Uruguay (1)
Steel structure exhibition hall For Audi in Uruguay (2)
Steel structure exhibition hall For Audi in Uruguay (3)
Steel structure exhibition hall For Audi in Uruguay (4)

Kauntungannana

1) Ékonomi: gancang dipasang sareng ngahémat biaya konstruksi
2) kualitas dipercaya: utamana dihasilkeun di pabrik jeung kontrol kualitas
3) spasi badag: bentang max struktur baja prefab bisa ngahontal 80meters
4) antiseismic: sabab beuratna hampang
5) Penampilan éndah: tiasa nganggo warna anu béda
6) Panjang umur: tiasa dianggo langkung ti 50 taun

Bahan utama

Bahan aula paméran struktur baja

1 Struktur baja Baja bagian H dilas
2 Purlin Saluran bagian C atanapi bagian Z
3 Palapis hateup panel sandwich atawa lambaran baja ruksak jeung kaca serat
4 témbok cladding panel sandwich atawa lambaran baja ruksak
5 Batang dasi tube baja sirkular
6 Pananggeuy bar buleud
7 Kolom & pananggeuy melintang baja sudut atawa H bagian baja atawa pipa baja
8 Nangkeup tuur baja sudut
9 talang hateup lambaran baja warna
10 Curuk hujan Pipa PVC
11 Panto jepret rolling listrik / panto ngageser
12 Windows PVC / baja palastik / alloy aluminium jandela
13 Nyambungkeun bolts kakuatan tinggi
14 Bungkusan Usuk pikeun ngamuat kargo, langkung merenah
15 Ngagambar Numutkeun sarat anjeun
steel sheet
steel product (2)

kamajuan fabrikasi

Cadangan bahan baku:Baja dibeuli ti pabrik baja utama
Alat-alat lengkep sareng canggih: mesin motong laser CNC, pusat mesin nangtung, mesin bending CNC, mesin pangeboran Nc CNC Modeu kontinyu jalur produksi jsb
Kontrol kualitas anu ketat: Pabrik sacara ketat dumasar kana gambar, Inspeksi unggal tautan, Pra dirakit sateuacan pangiriman.

equipment_03 equipment_07 equipment_10

Pangwangunan dina situs

construction building (4)
construction building (3)
construction building (2)
construction building (1)

Palayanan

Tujuanana urang teu ngan nyadiakeun wangunan struktur baja kualitas luhur, tapi ogé pikeun ngajaga hubungan pribadi tur profésional kalayan tiap customer.
Perkara teu sabaraha badag atawa leutik sarat anjeun kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan demand.One jasa eureun anjeun ti desain, pabrik, nganteurkeun ka instalasi tur sanggeus-jasa.

SERVICE_03
SERVICE_07
SERVICE_05
SERVICE_10

1.Steel Struktur Desain sarta Detailing

Urang tiasa masihan anjeun gambar struktur réngsé.Nganggo parangkat lunak modél 3D khusus kami tiasa nyayogikeun rendering visual lengkep sareng ngagambarkeun proyék anjeun sateuacan ngamimitian proyék.Sakali anjeun parantos nyatujuan desain, kami siap ngaléngkah kana tahap pangwangunan salajengna.
Urang tiasa ngadamel mastikeun nurutkeun gambar anjeun sarta pamundut.
Urang tiasa ngarancang sorangan pikeun nyayogikeun proposal anu paling cocog pikeun anjeun.

SERVICE_17
SERVICE_21 (1)
SERVICE_19
SERVICE_23

2.Steel Struktur Fabrikasi

Kami spesialis dina fabrikasi struktur baja pikeun 20 taun.Kalawan leuwih 20 taun pangalaman dina fabricating struktur baja kami sampurna diposisikan pikeun nyandak sagala nangtang komponén fabrikasi baja dina struktur Anjeun.

SERVICE_32
SERVICE_36
SERVICE_34
SERVICE_38

3.Steel Struktur Ngadegkeun

Tim pamasangan kami komitmen pikeun mastikeun struktur anjeun suksés lengkep sareng kami gaduh tim téknis anu sayogi ngabantosan nalika aya patarosan timbul di bengkel atanapi di situs.Perhatian khusus dilaksanakeun nalika nganteurkeun komponén anjeun sapanjang prosés cacakan.

Tentang Kami

about

Qingdao Xinguangzheng struktur baja Co., Ltd, kapanggih dina 1997, kiwari struktur baja munggaran didaptarkeun parusahaan on pasar OTC.Kami nyayogikeun desain, pabrik, konstruksi pikeun kalolobaan jinis wangunan struktur baja, sapertos bengkel, gudang, gedong kantor, apartemen baja, bumi modular, imah jangjangan, gedong prefabrikasi, jsb. Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 80 nagara sareng daérah. kalawan kaunggulan kualitas alus, harga ékonomi ogé layanan satisfying, ku kituna, kami geus kacida dipikawanoh ku konsumén.

* Punten wartosan kami inpormasi sapertos di handap ieu upami anjeun resep kana produk kami.
1. Pamakéan: pikeun gudang, bengkel, showroom jsb.
2. lokasi: Di ​​nagara nu bakal diwangun?
3. Iklim lokal: Laju Angin, Beban Salju (Max. Laju Angin)
4. Dimensi: Panjang * lebar * jangkungna
5. Beam Crane: Dupi aya cranes jero struktur baja?

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali