Gedong Tatanén

  • Prefab metal shed garage

    Garasi gudang logam prefab

     

    Garasi logam prefab biasana dianggo pikeun ngajagi mobil tina hujan sareng salju, atanapi tiasa dianggo salaku gudang tegalan pikeun alat-alat sareng mesin. Kami mangrupikeun kontraktor jasa anu eureun pikeun desain struktur baja, fabrikasi sareng konstruksi.Portal proyék wangunan struktur baja pigura téh bisnis utama urang kayaning gudang baja prefabricated, workshop, sheds, garasi, wangunan kantor.

     

     

     

  • Steel Horse Stable Building

    Gedong Istal Kuda Baja

    Dibandingkeun sareng gedong kai atanapi beton, gedong kandang kuda baja mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun nempatkeun kuda anjeun.

    Aranjeunna teu susceptible kana sagala masalah jangka panjang nu bala nu barn kai.Gedong Istal Kuda Steel bisa muka hareup atawa enclosed.Diménsi fléksibel jeung desain customizable, ngamungkinkeun nu boga kuda pikeun ngawangun hiji stabil, nu ngagambarkeun kabutuhan husus tina kuda.

  • Agricultural Metal Barn Building

    Gedong Lumbung Logam Pertanian

    Wangunan gudang logam mangrupa salah sahiji jenis wangunan struktur baja basajan, anu loba dipaké dina farms.Based on fitur biaya kirang, instalasi basajan tur gancang, beuki loba barns kai gantina ku gudang logam,

  • Steel Structure Livestock Shed Building

    Struktur Baja Gedong Kandang Peternakan

    Salaku boga peternakan, upami anjeun hoyong wangunan peternakan breed hayam anjeun, bebek, babi, kuda atawa sato lianna, pls buka payun na mertimbangkeun wangunan struktur baja first.Prefabricated wangunan baja ékonomi, awét, konstruksi gancang ogé beresih.Dibandingkeun jeung wangunan biasa, wangunan ternak baja bisa mantuan Anjeun nyingkahan kavling masalah wangunan beton atawa kai, Jeung untung, urang bisa nawarkeun Anjeun solusi cocog pikeun rupa-rupa imah jangjangan, saperti imah hayam, imah babi, wewengkon tunggang kuda. , kios kuda, jsb,

  • Pre-engineered Structural Steel Shed Building

    Pra-rékayasa Struktural Steel héd Gedong

    Gudang baja Structual mangrupakeun jenis wangunan gudang nu sarupa jeung gudang struktur baja, éta bisa loba dipaké di kebon, pabrik ogé garden.With kauntungan ongkos kirang, konstruksi gancang, hirup layanan panjang jeung saterusna, wangunan gudang logam. geus dipikawanoh ku beuki loba boga.


     

  • Poultry Farm—-Steel Structure Broiler House

    Peternakan Unggas--Struktur Baja Imah Broiler

    Imah jangjangan mangrupakeun kombinasi wangunan struktur baja jeung Peternakan sasatoan.It mangrupakeun pilihan alus keur peternakan jangjangan kusabab béaya rendah sarta lightweight.In Sajaba ti éta, alat-alat jangjangan ogé disadiakeun ku urang, nu bisa greatly shorten waktu, mastikeun. yén imah jangjangan bisa nempatkeun kana pamakéan gancang sarta kualitas beternak hadé, pikeun mantuan juragan nyieun kauntungan pas mungkin.