Gedong Industri

  • Prefab Steel Struktur Paket Equipment Factory

    Prefab Steel Struktur Paket Equipment Factory

    Pikeun pabrik, gudang atawa gedong bengkel pikeun produksi diperlukeun. Wangunan pabrik baja anu kacida dianjurkeun, alatan fitur ongkos kirang, luhur nguatkeun, hirup layanan panjang, jsb.

    • Harga FOB: USD 40-80 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Prefabricated Steel Struktur Equipment Gudang Panyimpenan Pikeun Irlandia

    Panyimpenan Parabot Struktur Baja Prefabricated ...

    Gudang struktur baja prefabricated ti pabrik langsung, desain custom & jaminan kualitas.

    • Harga FOB: USD 32-60 / ㎡
    • Min.Pesanan: 200㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Pangiriman Time: 30-60 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Bengkel Struktur Baja Pikeun Taman Industri

    Bengkel Struktur Baja Pikeun Taman Industri

    Bengkel struktur baja ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos penampilan anu saé, bentuk gedong anu rupa-rupa, béaya rendah, jaman konstruksi pondok, pamasangan sareng konstruksi saderhana, perenah pesawat anu fleksibel, beurat hampang, jsb, sareng seueur dianggo dina bengkel industri modern.

    • Harga FOB: USD 32-50 / ㎡
    • Min.Pesanan: 200㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Gudang Panyimpenan Prefab Jeung Biaya Ékonomi

    Gudang Panyimpenan Prefab Jeung Biaya Ékonomi

    Sheds mangrupakeun wangunan pikeun neundeun, nu boga loba sarat pikeun spasi separation.Steel struktur kolom nempatan kirang spasi tur nempatan kirang spasi indoor, ku kituna, gudang gudang prefab loba dipaké.Dibandingkeun sareng wangunan beton bertulang tradisional, separation spasi indoor ieu hindered ka extent sababaraha.Pamakéan struktur baja pikeun ngawangun gudang mangrupikeun cara anu populer ayeuna.

    • Harga FOB: USD 30-50 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Hanggar Pesawat Metal Prefab Pikeun Panyimpenan

    Hanggar Pesawat Metal Prefab Pikeun Panyimpenan

    Hanggar pesawat logam prefabmangrupakeun hiji lapisan wangunan struktur baja bentang badag, anu dipaké pikeun neundeun pesawat, perbaikan, sarta perawatan.Hangars béda dina perenah, wangunan luhur, lebar jeung struktur kusabab diversity of aircrafts, urang bakal ngaropea hanggar struktur baja nu meets kaperluan proyék Anjeun.

    • Harga FOB: USD 30-50 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
    • Sarat pembayaran: L/C, T/T
  • Multi-carita Metal pigura Struktur Steel Gedong

    Multi-carita Metal pigura Struktur Steel Gedong

    Wangunan struktur baja pigura pikeun kantor, gudang industri multi-carita, puseur balanja badag jeung saterusna, bisa minuhan sarat leuwih spasi jero, awét, kaamanan jeung saterusna.

  • Struktur Lampu Steel Gudang Metal Gedong

    Struktur Lampu Steel Gudang Metal Gedong

    A gudang logam ti Borton Steel Structure mangrupa solusi idéal pikeun barang atawa parabot gudang sarta manajemén needs.Every gudang prefab geus ngaropéa nu wangunan gudang baja nu dirancang nurutkeun use.So, éta leuwih gampang nu bisa mangtaun naon rék.

    • Harga FOB: USD 32-50 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
  • Modern Metal Gedong Prefab Steel Pesawat Hanggar

    Modern Metal Gedong Prefab Steel Pesawat Hanggar

    Prefab pesawat hanggar konstruksi logam ti pabrik, kalawan jasa desain, fabrikasi, cacakan jeung saterusna, bisa loba dipaké pikeun sagala jinis aircrafts alatan customization.A wangunan logam mangrupa pilihan optimal pikeun hanggar pesawat.

    • Harga FOB: USD 40-80 / ㎡
    • Min.Pesanan: 100㎡
    • Tempat asal: Qingdao, Cina
    • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
    • Pangiriman Time: 30-45 poé
  • Steel Parahu gudang gudang Prefab Metal Gedong

    Steel Parahu gudang gudang Prefab Metal Gedong

    Gudang kapal prefab salawasna ngawangun pigura baja protal kalawan H dilas bagian beam na kolom, geus dipikawanoh lega salaku solusi idéal pikeun gudang, bengkel, garasi ngajaga barang anjeun atanapi alat jauh ti karuksakan tina angin, hujan atawa salju.

  • Gudang Steel Prefabricated modern

    Gudang Steel Prefabricated modern

    Gudang baja mangrupa solusi idéal pikeun kaperluan gudang sarta manajemén.Dibandingkeun jeung gudang beton tradisional atawa gudang kai, wangunan gudang baja boga loba kaunggulan beredar, nu favored ku beuki loba jalma.

  • Gudang Hanggar Pesawat Baja Prefabricated Pikeun Pangropéa

    Prefabricated Steel Pesawat Hanggar Gudang F ...

    Prefabricated Aircraft Hangars Hangar Steel Structure For Maintenance nyaéta wangunan hiji-tingkat bentang badag anu parkir jeung perbaikan pesawat.Tata perenah sareng syarat jangkungna hanggar khusus, anu langsung mangaruhan bentuk struktural hanggar.Kusabab bentang badag hanggar, beurat struktural (utamana sistem hateup) akun pikeun saimbang badag tina total beban.Upami beurat struktur tiasa dikirangan, pangaruh ékonomi anu signifikan tiasa didapet.Struktur baja boga kaunggulan kakuatan tinggi, beurat hampang, cross-bagian leutik komponén, weldability, sarta prosés manufaktur kawilang basajan.Ku alatan éta, geus ilahar ngagunakeun struktur baja salaku sistem beban-bearing pikeun hateupna dina struktur bentang badag.
     

  • Pra-rékayasa Struktural Steel Panyimpenan Gedong héd

    Pra-rékayasa Struktural Steel Panyimpenan héd Bu ...

    Gudang baja Structual mangrupakeun jenis wangunan gudang nu sarupa jeung gudang struktur baja, éta bisa loba dipaké di kebon, pabrik ogé garden.With Kauntungannana ongkos kirang, konstruksi gancang, hirup layanan panjang jeung saterusna, wangunan héd logam. dipikawanoh ku beuki loba boga.