Bahan Wangunan

  • Q345,Q235B Welded H Steel Structure

    Q345, Q235B dilas H Steel Struktur

    Dilas baja H dipaké pikeun komponén konstruksi, sarta boga ciri beurat hampang, rigidity alus, kualitas alus teuing, penampilan geulis, konstruksi merenah, sarta speed konstruksi gancang. Ieu bisa loba dipaké dina widang wangunan multi-tingkat, multi- garasi parkir tingkat, pabrik lampu-beurat badag, gudang, wangunan kantor anyar, imah mobile, residences sipil, sarta instalasi pakakas.

  • High Quality PU Sandwich Panel

    Kualitas luhur PU Sandwich Panel

    Panel sandwich PU, ogé dingaranan panel sandwich polyurethane, dewan komposit polyurethane, sarta dewan hemat energi polyurethane.

  • Rock Wool Sandwich Panel With Fireproof And Waterproof

    Rock Wol Sandwich Panel Jeung Fireproof Jeung Wat...

    Panel sandwich wol batu diwangun ku wol batu di tengah sareng lambaran baja warna dina dua sisi.

  • Fireproof Fiberglass Sandwich Panel

    Fireproof Fiberglass Sandwich Panel

    Panel sandwich fiberglass diwangun ku orat di tengah jeung warna cadar baja dina dua sides.Sandwich panel jeung insulasi orat ngabogaan kinerja hade waterproof, fireproof ogé panas-insulasi.It teh bahan idéal pikeun hateup jeung tembok wangunan struktur baja. .

  • Economic Cost And High Quality EPS Sandwich Panel

    Biaya Ékonomi Jeung Kualitas Luhur EPS Sandwich Panel

    Panel sandwich EPS (polystyrene) diwangun ku polystyrene di tengah sareng lambaran baja warna dina dua sisi.

  • Deck Floor For Steel Structure Building With Mezzanine

    Lantai Dek Pikeun Gedong Struktur Baja Sareng Kuring ...

    Lantai dek mangrupikeun salah sahiji jinis lambaran baja corrugated anu nanggung beton, seueur dianggo dina wangunan struktur baja, khususna anu nganggo mezzanine.

  • Galvanized C Section Steel With Good Anti-corrosion Performance

    Galvanized C Bagéan Steel Jeung Good Anti corro ...

    C bagian steels dijieunna tina lambar baja rolling panas, sarta mastikeun handapeun roll tiis dibentuk ku machine.C bagian steels loba dipaké salaku purlin jeung témbok struktur wangunan struktur baja, sarta ogé bisa fabricated salaku trusses hateup jeung struktur wangunan lightweight lianna. .Sajaba ti éta, dipaké pikeun pilar jeung balok pikeun manufaktur industri mékanis.

  • Galvanized Z Section Steel For Purline

    Galvanized Z Bagéan Steel Pikeun Purline

    Galvanized Z Bagéan Steel loba dipaké pikeun wangunan struktur baja, utamana bengkel atawa gudang dina bentang badag, bakal ngurangan jumlah steel.Then, waktu nu diperlukeun nepi kirang spasi lamun diangkut, jadi nu ngaheéat biaya pengiriman barang.

  • Color Corrugated Steel Sheet For Roof And Wall

    Warna Corrugated Steel Lambaran Pikeun Hateup Jeung Tembok

    cadar baja Warna pohara populér salaku hateup jeung témbok pikeun industri, komérsial jeung tatanén buildings.They loba dipaké salaku témbok jeung hateup wangunan, kayaning wangunan publik badag, bengkel umum, imah dewan movable jeung imah terpadu, sagala jinis hateup, hiasan témbok, bahan hiasan interior jeung exterior, struktur lantai wangunan padumukan sipil, gudang, Gymnasium, aula paméran, stasiun karéta, bandara, jsb