Tur Pabrik

Markas: Ieu markas Xinguangzheng Group.The 12 prinsip perusahaan mangrupakeun inti budaya perusahaan, nungtut dulur kudu jujur ​​tur bisa dipercaya.Tim R&D ngandung leuwih ti 100 insinyur, baris nyadiakeun support.Each profésional.Each urutan kedah pinuh skala. dispatched, sahingga kualitas sarta waktu pangiriman sadia.

No.1 Factory: Ieu nyertakeun wewengkon 30.000 ㎡, leuwih ti 120 pagawé, sarta kaluaran taunan struktur baja ngeunaan 20.000 ton. Ieu bisa ngahasilkeun H bagian baja, baja kandel, cross kolom, kotak girder, tube buleud, tube pasagi ( tipe intersecting), staircase, safeguard, anggota baja sekundér, slab teratur cut ku obor, dasi rod, cicing na painting.The pagawe lukisan boga leuwih ti 10 taun pangalaman gawé, jadi prosés lukisan bisa réngsé jauh leuwih efisien.

No.2 Factory: Ieu nyertakeun wewengkon 8000㎡, sarta kaluaran taunan 70 juta di RMB.The produk utama Z / C bagian baja, dewan komposit semén, U alur, eave talang, corrugated lambar baja, panel sandwich (EPS sandwich). panel, panel sandwich fiberglass, kaca wool sandwich panel, jsb), kedip-kedip jeung motong, turbin ventilator, skylight, lem cuaca-bukti, screw ngetok diri, sarta accessaries lianna.Cai mibanda sistem QC lengkep (ISO9001), persén lulus 100%;

No.3 Factory: Ieu nyertakeun wewengkon 32.600 m2, nyaéta panggedena struktur baja basa produksi Xinguangzheng, migawe produksi struktur baja domestik jeung luar nagri, kaluaran taunan 12.000 ton.H struktur baja weled, sasak, villa, luhur-naékna tangga. , freeway, jati seni beusi, taman seni beusi, struktur baja ngarojong produk seni beusi, jsb sadia.Salian ti éta, éta ogé markas ogé basis produksi anak perusahaan peternakan anu salawasna komitmen pikeun ngagunakeun élmu sareng téknologi anu paling canggih pikeun pangembangan industri peternakan global sareng solusi produk anu disaluyukeun, pikeun nyayogikeun dukungan téknis komprehensif solusi pangsaéna ti kulawarga. tegalan pikeun ngalengkepan tegalan komérsial kompléks, sarta pasar.