Struktur Baja Ringan Gedong Prefabrikasi

Struktur Baja Ringan Gedong Prefabrikasi

Katerangan pondok:

Struktur baja wangunan prefanricated mangrupakeun wangunan ramah lingkungan anyar, éta trend wangunan di future.Nearly sagala jinis wangunan bisa diwangun ku sistem design struktur baja kaasup wangunan sipil, wangunan komérsial, wangunan industri, wangunan tatanén jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Struktur baja wangunan prefabricated mangrupakeun wangunan ramah lingkungan anyar, éta trend wangunan di future.Nearly sagala jinis wangunan bisa diwangun ku sistem design struktur baja kaasup wangunan sipil, wangunan komérsial, wangunan industri, wangunan tatanén jeung saterusna, Dibandingkeun jeung wangunan beton tradisional, wangunan struktur baja leuwih alus dina kakuatan struktur, anti gempa jeung spasi utilization.Installation gancang alatan komponén prefabriated.Moreover, sabab id baja reusable, jadi, éta leuwih ramah lingkungan.Now, téhnologi struktur baja mangrupa téhnologi dewasa dina wangunan luhur-naékna sarta super high-naékna buildings.It geus jadi mainstream dina desain konstruksi.

Pintonan gambar

prefabricated building
default
steel frame
storage shed

Kauntungannana

1.Pasang gancang:
Sadaya bagian struktur baja anu tos fabricated di pabrik lajeng shipped ka loka pikeun instalasi langsung.Konsumén teu kedah dilas dina situs, ngirangan waktos instalasi.
2.Ample spasi pamakéan internal:
Struktur baja wangunan prefabricated boga bentang badag, iwal ti pilar ngarojong hateup balok baja dina dua sisi, euweuh pilar jero.Forklift moal mendakan halangan salami perjalanan internal, anu sacara signifikan ningkatkeun rohangan anu dianggo.
3.Bahan wangunan bisa didaur ulang:
90% tina struktur baja bahan wangunan prefabricated bisa didaur ulang, nu ngaronjatkeun laju dipake deui bahan.
4. Ramah lingkungan
Salila prosés pangwangunan, euweuh runtah konstruksi jeung lebu, euweuh cai diperlukeun, cai disimpen, sarta euweuh noise, anu moal mangaruhan kahirupan rata-rata warga sabudeureun.

Parameter produk

1 Struktur baja Q235 atanapi Q345, kolom sareng balok, anu umumna dirakit sareng dilas nganggo baja bagian H panas-digulung atanapi pelat baja.
2 Purlin Q235 atanapi Q345, C atanapi Z bagian channel
3 Palapis hateup panel sandwich atawa lambaran baja corrugated
4 témbok cladding panel sandwich, curtain kaca, panel aluminium pikeun pilihan
5 Sagét rod Q235, tube baja sirkular
6 Ngajanteng Q235, rod baja, sudut L, atawa tube pasagi.
7 Kolom & pananggeuy melintang Q235, baja sudut atawa H bagian baja atawa pipa baja
8 Nangkeup tuur Q235, L 50*4
10 Curuk hujan Pipa PVC
11 Panto Ngageser Door / Rolling Door
12 Windows Jandela palastik Steel / Aluminium-alloy Jandela
steel frame
steel structure  material
steel material

Katerangan fabrikasi

Lengkah 1 Blanking

Mariksa spésifikasi, kualitas sarta penampilan bahan baku, teras motong pelat baja kana ukuran diperlukeun ku Numerical Control Mesin motong.

fabrication description (1)
fabrication description (2)

Lengkah 2 Formasi

Ngalereskeun pelat flange jeung web.The gap antara plat flange jeung web teu kudu ejangkungna 1.0mm.

fabrication description (3)
fabrication description (4)

Lengkah 3 Sybmerged Arc las

Las pelat flange jeung web.Permukaan kelim las kedah mulus tanpa liang sareng slags.

fabrication description (5)
fabrication description (6)

Lengkah 4 Ngalereskeun

Bakal aya deformasi las gede sanggeus las pelat flange jeung web babarengan, sarta ogé simpangan kuadrat.Ku alatan éta, perlu pikeun ngabenerkeun dilas H-baja ku straightener.

fabrication description (7)
fabrication description (8)

Lengkah 5 Pangeboran

Saatos pangeboran, burrs kedah dibersihkeun tanpa ngarusak logam dasar.Upami panyimpangan jarak liang ngaleuwihan wengkuan anu ditangtukeun, kualitas éléktroda kedah sami sareng logam dasar.Bor deui sanggeus polishing mulus.

fabrication description (9)

Hambalan 6 Assembling

Strictly turutan gambar pikeun ngumpul jeung mertimbangkeun shrinkage pre-las nurutkeun karakteristik komponén baja.Lajeng, nuluykeun processing sanggeus confirming tanpa kasalahan nanaon.

fabrication description (10)

Lengkah 7CO2 Gas Shielded las

fabrication description (11)

Lengkah 8 Shot Blasting

Ku shot blasting, roughness permukaan bakal meunang, nu bisa ningkatkeun adhesion pilem cet na imporve kualitas permukaan cet jeung pangaruh pangawét.

fabrication description (12)
fabrication description (13)

Lengkah 9 Straightening, beberesih sarta polishing

fabrication description (14)
fabrication description (15)

Lengkah 10 Lukisan

fabrication description (16)

Lengkah 11 Nyemprot sareng Bungkusan

fabrication description (17)
fabrication description (18)

Lengkah 12 Panyimpen produk réngsé

fabrication description (19)

Pangwangunan dina situs

Tim pamasangan kami komitmen pikeun mastikeun struktur anjeun suksés lengkep sareng kami gaduh tim téknis anu sayogi ngabantosan nalika aya patarosan timbul di bengkel atanapi di situs.Perhatian khusus dilaksanakeun nalika nganteurkeun komponén anjeun sapanjang prosés cacakan.

steel structure installation  .

Gambar jeung cutatan

Teken jeung cutatan bakal ditawarkeun dina 1 poé sakali rinci anu informed.Customized drawign anu tampi, henteu masalah sanajan euweuh hiji.
A. Konsumén boga gambar
Urang bisa nyadiakeun Anjeun ladenan pinuh produksi, kiriman jeung
Pitunjuk pamasangan, anu kualitasna luhur sareng béaya rendah.Kusabab urang gaduh sagala jinis fasilitas téknis, alat uji lengkep sareng prosés produksi maju.
B. Taya gambar
Tim desain kami anu saé bakal ngadesain gudang / bengkel struktur baja ringan pikeun anjeun.Upami anjeun masihan kami inpormasi di handap ieu, kami bakal masihan anjeun gambar anu nyugemakeun.
1. Dimensi: panjang, rubak, jangkungna lamping, jangkungna eave, jsb.
2. Panto jeung Windows: dimensi, kuantitas, posisi instalasi.
3. Iklim Lokal: beban angin, beban salju, beban hateup, beban seismik
4. bahan insulasi: Insulated panel sandwich atawa lambar baja corrugated
5. Crane beam: Upami anjeun peryogi eta, éta bakal pohara mantuan nu ngabejaan urang parameter téhnologis na.
6. Pamakéan: Lamun ngabejaan urang aplikasi gudang struktur baja lampu, urang bisa persis ngarancang gambar atawa cocog bahan cocog pikeun anjeun.
7. syarat séjén: kayaning proofing seuneu, hateup transparan, jsb Mangga bageur nawaran reureuh di wartosan kami, kao.

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan:
Pigura baja bakal rangkep ku Usuk baja ngaropéa;
Nyepetkeun accersories packing dina karton kai;
Atawa sakumaha diperlukeun
Biasana 40'HQ container.If anjeun gaduh sarat husus, 40GP na 20GP wadahna ok.

Palabuhan:
palabuhan Qingdao, Cina.
Atawa palabuhan sejenna sakumaha diperlukeun.

Waktos pangiriman:
45-60 poé sanggeus deposit atanapi L / C narima jeung gambar dikonfirmasi ku buyer.Pls ngabahas kalawan kami pikeun mutuskeun eta.

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali