Bengkel Struktur Baja Pabrik Prefab ageung

Bengkel Struktur Baja Pabrik Prefab ageung

Katerangan pondok:

Komponén struktural utama bengkel struktur baja prefab diwangun ku baja, kalebet kolom baja, balok, yayasan struktur baja sareng truss. pabrik, eapecially pabrik industri.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Ciri tina bengkel baja

kinerja lalawanan gempa hadé

Bengkel prefab lolobana hateupna sloping.Ku alatan éta, struktur hateup dasarna adopts nu triangular hateup truss dijieunna tina baja H.Saatos sealing struktural, ngabentuk "sistem struktur iga pelat" pisan padet.Sistim struktur ieu boga résistansi seismik kuat sarta lalawanan ka beban horizontal, sarta cocog pikeun wewengkon kalawan inténsitas seismik leuwih ti 8 derajat.

kinerja lalawanan angin hadé

Bagian wangunan struktur baja boga kaunggulan beurat hampang, kakuatan tinggi, rigidity sakabéh alus sarta kapasitas deformasi kuat.Beurat diri wangunan ngan ukur saperlima tina struktur beton bata, anu tiasa nolak angin topan 70 méter per detik, ku kituna kahirupan sareng harta benda tiasa dijagi sacara efektif.

202006221653287c79dc75c2674f6da4d78a9698e35e08

Daya tahan

Struktur padumukan struktur baja lampu diwangun ku tiis-kabentuk Sistim anggota baja ipis-walled, sarta tulang baja dijieunna tina super anti korosi-kakuatan tinggi lambar galvanized tiis-digulung, nu éféktif avoids pangaruh korosi pelat baja. dina prosés konstruksi sarta pamakéan, sarta ngaronjatkeun kahirupan layanan anggota baja lampu.Kahirupan jasa struktur tiasa ngahontal 100 taun.

konstruksi gancang

Sadaya konstruksi operasi garing henteu kapangaruhan ku usum lingkungan.Wangunan sakitar 300 méter pasagi ngan peryogi 5 pagawé sareng 30 dinten damel pikeun ngarengsekeun sadayana prosés tina pondasi dugi ka hiasan.

Perlindungan lingkungan

Bahan tiasa 100% didaur ulang, leres-leres héjo sareng bebas polusi.

Hemat énergi

Kabéh ngadopsi-efisiensi tinggi jeung tembok nyimpen-énergi, kalawan insulasi termal alus, insulasi panas jeung épék insulasi sora, nu bisa ngahontal standar hemat energi tina 50%.

steel structure

Jenis bengkel struktur baja

steel structure

Komponén utama

Bagian anu dipasang

Bisa nyaimbangkeun sakabeh struktur.

Kolom

Sacara umum, baja ngawangun H atanapi baja ngawangun C dianggo (biasana dua baja ngawangun C disambungkeun ku baja sudut)

Beam

Baja C-bagian sareng baja H-bagian umumna dianggo (jangkungna daérah tengah ditangtukeun dumasar kana bentang balok)

Purlin

Biasana didamel tina baja C-bagian sareng baja saluran.

Cladding

Aya dua rupa.Anu kahiji nyaéta ubin tunggal (ubin baja warna).Anu kadua nyaéta papan komposit (polystyrene, wol batu, polyurethane).(busa disimpen di antara dua lapisan ubin pikeun haneut usum tiris sareng usum panas tiis, sareng ogé gaduh pangaruh insulasi sora).

steel structure fabrication

kamajuan fabrikasi

steel structures

Réngsé proyék

Painted-or-Galvanized-Prefabricated-Steel-Structure-Warehouse-Construction-Building.webp (1)

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali