Gedong Konstruksi Panyimpenan Tiis Prefab

Gedong Konstruksi Panyimpenan Tiis Prefab

Katerangan pondok:

Panyimpen tiis Prefab mangrupikeun jinis rékayasa panyimpen tiis anu diwangun ku pabrik struktur baja sareng dirarancang di pedalaman.Mangsa pangwangunan gudang tiis prefab pondok, kolom jero kirang, aréa sadia leuwih, sarta éta cocog pikeun sedeng jeung badag konstruksi gudang tiis sarta pamakéan.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Gudang Panyimpen Tiis mangrupikeun fasilitas dimana suhuna rendah supados produk anu rusak tiasa tahan langkung lami sareng anjeun tiasa kéngingkeun produk anjeun leres sapanjang taun. Panyimpen tiis dianggo pikeun nyimpen buah, sayuran, daging olahan, Produk Susu, Rempah-rempah, Buah-buahan garing, jaggery. , pulsa, kadaharan beku, bahan kimia, jeung produk farmasi.Hal ieu dianggo pikeun ngalambatkeun degradasi sareng tetep seger salami mungkin di kamar tiis, sayuran buah sareng produk daging.

steel structure

Naha urang peryogi gudang gudang tiis?

Pangwangunan gudang panyimpen tiis dipikabutuh pikeun usaha naon waé anu peryogi rohangan anu ageung pikeun barang-barang penyejukan.A bisnis anu merlukeun spasi badag teu bisa meuli Unit refrigeration pikeun nutupan sakabéh kaperluan maranéhanana.

Atawa kantos wondered kumaha urang meunang aheng bungbuahan, sayuran, bahan kadaharan, sarta és krim ti sakuliah dunya sapanjang taun. Struktur baja gudang tiis muterkeun hiji peran penting dina ieu.

Jinis gudang tiis prefab

Panyimpen tiis kalayan suhu internal anu béda-béda tiasa dianggo pikeun nyimpen tuangeun anu béda.

Sabudeureun 0 ℃ hawa tiis kamar, utamana dipaké pikeun nyimpen sayur seger jeung buah, ubar ilahar katempo, bahan ubar, endog, nginum jeung kadaharan rangkep.

-2 ~ -8 ℃ keur sababaraha jenis buah jeung sayur, low temp pangan bungkusan jsb.

-18 ~ -23 ℃ pikeun daging, kadaharan ti laut, aquaculture cai tawar, és krim jsb.

-20 ~ -30 ℃ pikeun plasma getih, bahan bio, vaksin, agén tés

-40 ~ -50 ℃ tuna jeung lauk lianna

-30 ~ -80 ℃ ultra low suhu kamar tiis pikeun nyimpen rupa lauk laut jero, cikal, mani, sél sirung, sungsum tulang, sampel bio.

fungsi neundeun tiis Dirancang rentang suhu
°C °F
Ngajaga seger 0 ~+ 5 32~+41
katirisan gancang / blast katirisan gudang tiis -40~-35 -40~-31
Wewengkon ngolah misalna ngolah, koridor, loading, +2~+8 +35.6~ +46.2
Kamar pra-cooling / kamar tiis 0 +3~+2
Prefabricated-Steel-Structure-Logistic-Warehouse

Desain gudang tiis Prefab

1.When desain, sakuduna masihan tinimbangan pinuh kana masalah dina pamakéan, kayaning jero, jangkungna, posisi rak ogé kolom ..

2.The panto bisa custom dirancang papanggih rupa sarat konsumén ', bakal mutuskeun ku cara ngasupkeun gudang tiis.

3.The jangkungna rak langsung mangaruhan jangkungna konstruksi gudang tiis, nyandak akun pinuh ku aréa gudang tiis sarta koordinasi sakabeh perpustakaan.

4. Jangkungna sakabéh gudang tiis umumna kirang ti 8 méter, lamun teuing tinggi, biaya konstruksi baris ngaronjatkeun teuing.Kakuatan beban-bearing tina gudang tiis kudu pinuh dianggap nalika ngawangun gudang tiis.

499f9c40

Bahan utama pikeun neundeun tiis prefabricated

Wangunan gudang tiis utamana dibagi kana lima bagian:

1. bagian Embedded, (anu bisa nyaimbangkeun struktur tutuwuhan)

2. kolom umumna dijieunna tina baja H ngawangun atawa baja C ngawangun (biasana dua baja C ngawangun disambungkeun ku baja sudut)

3. Balok umumna dijieun tina baja C-bagian jeung baja H-bagian (jangkungna wewengkon tengah ditangtukeun nurutkeun bentang beam nu)

4. Purlin biasana dijieunna tina baja C-bagian jeung baja saluran.

5.About Sistim cladding gudang tiis, hateup jeung témbok sok panel sandwich polyurethane.Kusabab kinerja insulasi panas polyurethane pohara alus, éta éféktif bisa nyegah transmisi suhu dewan gudang tiis alatan béda hawa kaleuleuwihan antara jero jeung luar, ku kituna nyieun gudang tiis leuwih hemat energi jeung ningkatkeun efisiensi utilization na.

20210713165027_60249

Kauntungannana

Panyimpenan tiis baja langkung saé tiasa nyumponan sarat pamisahan fleksibel tina teluk ageung dina panyimpenan tiis tibatan struktur beton bata tradisional.Ku ngurangan aréa cross-sectional kolom sarta ngagunakeun panels témbok lampu, utilization aréa bisa ningkat, sarta aréa pamakéan éféktif dina gudang tiis bisa ngaronjat ku ngeunaan 6%.
Bréh, gudang tiis baja adopts lampu hemat energi standardized baja C-bagian, baja pasagi sarta panel sandwich, nu boga kinerja insulasi termal alus sarta lalawanan seismik.
Sajaba ti éta, gudang tiis baja ogé boga kaunggulan lightweight, speed konstruksi gancang, ramah lingkungan, kalenturan jeung saterusna.

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali