Wangunan gudang gudang struktur baja ringan prefabricated

Wangunan gudang gudang struktur baja ringan prefabricated

Katerangan pondok:

Lamun datang ka wangunan struktur baja, gudang baja bakal hiji naon urang datang nepi ka. Gudang baja Prefab bisa dipaké pikeun nyimpen barang ogé produksi, nu salawasna kalawan bentang badag tur spasi badag.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Gudang gudang prefabricatedmangrupakeun leyuran alus keur tegalan tatanén jeung pabrik industri, tetep barang jeung mesin jauh ti hujan atawa snow.Or eta bisa dipaké salaku wewengkon pikeun production.Prefab gudang gudang boga kaunggulan lightweight, bentang badag, luhur nguatkeun, béaya rendah. penampilan nice, waktos konstruksi pondok, hirup layanan panjang, kinerja seismik alus, fléksibel, jsb.

万汇 (26)

Rincian bahan utama

1. Struktur utama

Struktur baja A.Main: Q235 atanapi Q345 dilas H bagian kolom baja jeung beam.

B.Secondary Steel Struktur: Q235B tube pasagi / baja sudut / tube sirkular pikeun bracing.

C.Purlin: Hot dipped galvanized C atanapi Z baja

main structural Steel

2. Hateup & témbok cladding

A. Corrugated lambaran baja
B.Sandwich Panel: EPS / Rock wool / Fiberglass / Polyurethane (PU) panel sandwich
C. kawat baja + lambaran baja + Fiberglass / wol roll + lambaran baja atawa kertas aluminium-foil

sandwich panel

3. Jandela jeung panto

A.Window: jandela baja aluminium

B.Door: panto ngageser, roller up panto, EPS sandwich panel panto

window and door

4.Asesoris

bolt

Bungkusan sareng ngamuat

1.The baja primér sarta sekundér anu rangkep ku Usuk baja sakabéhna;

2.The item nu dibéré bareng anu dipak dina buleud;

3.The hateup, panels témbok jeung asesoris anu dipak dina bulk;

4.Each bagian sadaya item dicitak kalawan nomer bebas, nu merenah pikeun konsumén masang sarta ngagunakeun;

5.Adopt skéma packing paling lumrah pikeun mastikeun pamakéan maksimum beban spasi wadahna urang;

121
1212

Pamasangan wangunan

1. Gampang pisan ngumpul sareng ngabongkar, anjeun tiasa masang bumi sapertos maén Blok Game.8 pagawe tiasa ngalengkepan wangunan di 500 méter pasagi dina hiji minggu.

Gambar instalasi sareng pidéo bakal disayogikeun, supados anjeun tiasa ngawangun bumi ngan ukur nuturkeun pidéo kami.

2. lamun boga masalah naon, kami bakal promptly masihan solusi lumrah 24 jam.

Tim konstruksi dina situs konstruksi mancanagara dunya.

construction on site

wangunan sarupa kami undertook

Nepi ka ayeuna, produk urang geus diékspor ka leuwih ti 90 nagara jeung wewengkon, rébuan wangunan rengse di imah jeung di mancanagara, kayaning gudang baja, workshop prefab, toko prefab, showroom, shopping mall, jsb.

steel construction building

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali