Gedong Lumbung Logam Pertanian

Gedong Lumbung Logam Pertanian

Katerangan pondok:

Wangunan gudang logam mangrupa salah sahiji jenis wangunan struktur baja basajan, anu loba dipaké dina farms.Based on fitur biaya kirang, instalasi basajan tur gancang, beuki loba barns kai gantina ku gudang logam,


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Wangunan gudang logam boga rupa-rupa Tujuan, éta bisa dipaké salaku gudang héd pikeun mesin dina tegalan atawa sato shelters.Logam logam anu pilihan paling cocog pikeun pertanian jeung kaperluan gudang tatanén, jeung charactreristics tina ékonomi, awét, tahan seuneu, waterproof sarta bisa ngaropéa persis ka kabutuhan Anjeun.

metal barn building

Baheula, lamun urang ngobrol ngeunaan wangunan lumbung tatanén, hal kahiji datang ka pikiran urang téh lumbung dijieunna tina kai. Tapi ayeuna, loba patani di sakuliah nagara geus ditingkatkeun lumbung kai maranéhanana jeung lumbung logam gantina. boga kinerja hadé bari tetep katingal tradisional sarua.

Ieu sababaraha kauntungan tina milih gedong gudang logam tibatan gudang kai:

Kurang ongkos.

Lumbung logam langkung mirah tibatan lumbung kai tradisional.Aya tabungan bisa kapanggih boh tina segi bahan ogé ongkos kuli.Gedong gudang logam gampang jeung gancang konstruksi,jaman konstruksi téh ngan 1/3 tina gudang kai urang.

Penampilan anu saé

Naha anjeun peryogi tampilan tradisional atanapi modéren, gampang diimplementasikeun. Ngaréplikasi lumbung kai tradisional nganggo baja galvanis, atanapiurang tiasa nyiptakeun tampilan anu langkung modern pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.

Bisa disaluyukeun

Pikeun patani urang kaluar aya dina industri tatanén, aranjeunna sadayana tiasa satuju yén maranéhna boga loba pangabutuh unik lamun datang ka struktur maranéhanana.Hiji kaunggulan konci lumbung baja nyaéta kamampuhan pikeun gampang ngaropéa wangunan pikeun minuhan kabutuhan variatif Anjeun.

Kurang Pangropéa

Logam leuwih duarabe batan kai, wangunan gudang logam butuh pangropéa anu kurang teratur, anu ngahémat duit ogé waktu.

Mangsa konstruksi pondok

Lumbung logam gampang dipasang dumasar kana gambar anu kami tawarkeun dimana inpormasi detil dijelaskeun.

Spésifikasi wangunan gudang logam

 CIRI STANDAR                                                                                       CIRI TAMBAHAN

     Pintu Roll-up struktural primér sareng sekundér

Hateup pitch 1:10 Man Door

0.5mm corrugated hateup na témbok lambar ngageser atawa jandela Casement Aluminium

Fasteners na jangkar baud Kaca wol bahan insulasi

Motong sareng Lampu Kedip-kedip lambaran transparan

Talang jeung downspouts

steel frame

Aplikasi wangunan gudang logam.

Lumbung susu

Lumbung jarami jeung gudang

Alat-alat beurat jeung neundeun komoditi

Istal kuda

Aréna tunggang gunung

Panyimpen gandum

Bengkel

FAQ

Naon tembok jeung hateup cladding pikeun wangunan gudang logam?

Urang biasana ngagunakeun 0.5mm corrugated lambar baja warna pikeun témbok jeung hateup cladding.atanapi panel sandwich sareng EPS, wol kaca, insulasi wol batu di tengah.

Naon kelas baja pikeun pigura baja wangunan gudang logam?

Q235B atanapi Q345B dianggo sacara normal, sedengkeun perawatan permukaan tiasa galvanized atanapi dicét.

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali