Wangunan Struktur Baja

Wangunan Struktur Baja

Katerangan pondok:

Wangunan struktur baja mangrupa tipe anyar wangunan, nu diwangun ku compenents baja béda.such kolom baja jeung balok, sistem bracing, sistem cladding, jsb. Ieu bisa loba dipaké dina worskhop struktur baja, wangunan kantor prefab, konstruksi sasak, terminal bandara jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

 

Wangunan Struktur Baja nyaéta struktur wangunan anyar dijieunna tina metal.The struktur beban-bearing biasana diwangun ku balok, kolom, trusses sareng komponenana séjén dijieun tina bagian baja jeung pelat baja.Bagian C jeung bagian Z purlins salaku panyambungna bantu, dibereskeun ku bolts atanapi las, sarta hateup jeung témbok dikurilingan ku lambar baja warna atawa panel sandwich, ngabentuk wangunan terpadu.

Beuki loba wangunan beton bertulang diganti ku wangunan struktur baja, naon ngajurung jalma nyieun kaputusan ieu?

 

prefab steel structure buildings

Ieu salah sahiji bentuk struktural paling idéal alatan kamampuhna pikeun tahan beban beurat, Hasilna, wangunan struktur baja bisa dipaké pikeun rupa-rupa aplikasi, teu ngan pikeun wangunan.Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngawangun sasak sareng prasarana sanés sapertos terminal bandara sareng pabrik industri.

Ukuran béda tina bagian baja anu kagabung dina wangunan struktur baja jeung ieu bisa datangna dina prosés rolling tiis atawa panas.

Kaunggulan tina wangunan struktur baja

kakuatan tinggi

Sanajan dénsitas bulk baja badag, kakuatan na leuwih luhur.Dibandingkeun sareng bahan wangunan anu sanés, rasio dénsitas bulk pikeun ngahasilkeun titik baja mangrupikeun pangleutikna.

Enteng

Jumlah baja dipaké pikeun struktur utama wangunan struktur baja 'biasana ngeunaan 25kg / - 80kg per méter pasagi, sarta beurat warna lambar baja corrugated kirang ti 10kg.Beurat wangunan struktur baja sorangan ngan 1 / 8-1 / 3 tina struktur beton, nu bisa greatly ngurangan biaya yayasan.

Aman jeung dipercaya

Bahan baja téh seragam, isotropic, kalawan modulus elastis badag, plasticity alus tur kateguhan.Itungan wangunan struktur baja akurat jeung dipercaya.

Disaluyukeun

Wangunan struktur baja diproduksi di bengkel pabrik sareng dikirim ka situs pikeun dipasang, tiasa pisan pondok waktos konstruksi sareng ningkatkeun kauntungan ékonomi.

wengkuan lega aplikasi

wangunan struktur baja anu cocog pikeun sagala jinis wangunan industri, wangunan komersil, wangunan tatanén, wangunan luhur-naékna, jsb.

Jenis wangunan struktur baja.

1.Portal struktur pigura

Pigura portal teh formulir paling umum tina struktur baja lampu, diwangun ku H dilas bagian kolom baja jeung beam.It boga ciri struktur basajan, bentang badag, lightweight, construction.Therefore basajan, éta loba dipaké pikeun baja. gudang, bengkel struktur baja, gudang gudang, ngidinan operasi efisien tina bango jeung mesin di jero.

2. Struktur rangka baja

Struktur rangka baja diwangun ku balok baja sareng kolom anu tiasa nahan beban vertikal sareng horizontal.Kolom, balok, bracing, sarta anggota lianna disambungkeun kaku atawa hingedly pikeun ngabentuk perenah fléksibel tur nyieun spasi nu leuwih gede.Hal ieu loba dipaké dina wangunan multi-carita, luhur-naékna, sarta super luhur-naékna, wangunan kantor komérsial, apartemen prefab, puseur konferensi, sarta wangunan lianna.

3. Struktur Truss Steel

 

4. Struktur Grid Steel

Desain wangunan struktur baja

Desain jeung gambar anu dipigawé ku engineers.Customer profésional urang ngan perlu ngabejaan urang rinci tur sarat, teras urang bakal ngaluarkeun aman solusi ékonomi ku kaahlian jeung pangalaman urang.

1 (2)

Srinci wangunan teel

Wangunan struktur baja diwangun ku sababaraha komponén.Ieu rinci pigura baja utama:

Yayasan
Pikeun ngarojong pigura baja, kudu aya yayasan padet.Jenis pondasi anu bakal dianggo bakal gumantung kana kapasitas dukung taneuh.

Sacara umum, pondasi beton bertulang diterapkeun kana pondasi kalayan kualitas taneuh anu kawilang seragam sareng kapasitas bantalan anu ageung.Pikeun mastikeun stabilitas sakabéh yayasan, biasana dipaké kalawan balok taneuh;

Tihang baja
Sakali yayasan geus diteundeun kaluar, kolom baja bakal ditempatkeun salajengna.Kolom baja didamel di pabrik sareng diangkut ka situs konstruksi. Nalika dipasang, kedah aya sambungan anu kuat antara kolom sareng pondasi.Dina tungtung kolom, pelat dasar kuadrat atanapi rectangular dianggo pikeun nguatkeun sambunganna kana pondasi.Bentuk-bentuk ieu biasana langkung dipikaresep sabab nyayogikeun jarak anu langkung cekap sareng saimbang pikeun baut.

Balok baja
Balok baja biasana dianggo pikeun struktur multi carita.Balok diandelkeun pikeun mindahkeun beban tina hateup ka lantai ngaliwatan kolom.Jangkauan balok baja di mana waé antara 3m sareng 9m tapi tiasa dugi ka 18m pikeun struktur anu langkung jangkung sareng langkung lega.

Balok baja merlukeun sambungan ti kolom ka balok ogé balok ka balok.Gumantung kana jenis beban nu bakal inflicted, aya sambungan béda pikeun kolom ka beam.Lamun sendi lolobana nahan beban nangtung, jenis basajan sambungan bakal cukup.Éta tiasa kalebet panggunaan cleat sudut ganda atanapi pelat tungtung anu fleksibel.Tapi pikeun beban nangtung anu ogé kalebet gaya torsi, sistem gabungan anu langkung kompleks anu ngagunakeun sambungan pelat tungtung jero pinuh kedah dianggo.

Sistim lanté
Éta tiasa dipasang dina waktos anu sami sareng cacakan balok.Sistem lantai ogé ngabantosan dina ngadukung beban nangtung struktur.Sanajan kitu, aranjeunna ogé bisa nanggung sababaraha brunts ti beban gurat kalayan bantuan bracings.Sababaraha jinis sistem lantai anu umum dianggo pikeun struktur baja nyaéta slabs sareng balok Slimflor.Éta ogé tiasa dihijikeun sareng bahan komposit.

Bracing jeung Cladding
Bracing mantuan deflect gaya gurat.Éta ogé mindahkeun sababaraha beban gurat tina struktur ka kolom.Kolom teras bakal mindahkeun kana yayasan.

Pikeun cladding, aya sababaraha jinis bahan anu tiasa dipilih gumantung kana kumaha pamilik gedong hoyong katingalina.Lambaran cladding ilahar dipaké sabab bisa gampang dipasang sarta boga lokal industri.Ogé nyadiakeun panyalindungan ample ka jero struktur.Bata cladding ogé bisa jadi alternatif alus.Cai mibanda sipat insulasi hadé anu bisa deflect panas dina usum panas.

steel product

Metodeu sambungan wangunan struktur baja.

1. Las
Kaunggulan:

adaptability kuat pikeun wangun geometri;struktur basajan;operasi otomatis tanpa weakening bagian cross;airtightness alus tina sambungan na rigidity struktural tinggi

Kontra:

syarat tinggi pikeun bahan;zone panas-kapangaruhan, éta gampang ngabalukarkeun parobahan bahan lokal;tegangan residual las sarta deformasi residual ngurangan kapasitas bearing sahiji anggota komprési;struktur las pisan sénsitip kana retakan;hawa lemah sareng brittleness tiis langkung menonjol

2. Riveting
Kaunggulan:

transmisi gaya dipercaya, kateguhan alus tur plasticity, inspeksi kualitas gampang, résistansi beban dinamis alus

Kontra:

Struktur kompléks, baja ongkosna mahal jeung kuli

3. sambungan baud biasa
Kaunggulan:

Loading merenah tur unloading, parabot basajan

Kontra:

Nalika precision baud low, teu cocog keur sheared;nalika precision baud luhur, pamrosésan sareng pamasangan rumit sareng hargana langkung luhur

4. sambungan baud-kakuatan tinggi

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali