Aula Olahraga Prefab Jeung Gymnasiums

Aula Olahraga Prefab Jeung Gymnasiums

Katerangan pondok:

Aula Olahraga Prefab Sareng Gymnasium mangrupikeun konstruksi baja pikeun kompetisi sareng latihan, kalebet lapangan baskét, lapangan badminton, lapangan voli, lapangan maén bal jero ruangan, kolam renang, arena, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Nalika datang ka aula olahraga prefab, urang tiasa nganggap éta salaku sumber daya komunitas anu saé, nawiskeun aksés kaulinan olahraga jero ruangan sareng latihan.

Éta ogé tiasa janten investasi anu saé pikeun sakola.Henteu ngan ukur nyayogikeun fasilitas pikeun ningkatkeun pangajaran, tapi ogé aliran pendapatan tambahan upami disayogikeun ka masarakat satempat.

Aula olahraga tiasa dianggo kalayan kanyamanan maksimal sapanjang taun.Urang nawiskeun aula olahraga prefabricated kalawan bahan panel sandwich cladding sarta fasilitas lianna, kayaning conditioner hawa, pikeun mastikeun aula tetep dina lingkungan nyaman.Aula olahraga prefab pisan ekonomis sareng gaduh kaunggulan anu béda dina aula klasik, rohangan anu ageung mangrupikeun anu paling atra.

soccer-hall.webp

Katerangan Produk

Jenis aula olahraga prefab

Aula olahraga tiasa gaya béda sakumaha request.The struktur tiasa struktur portal basajan ogé pigura truss, nu sadayana nyadiakeun bentang badag tur leuwih spasi.

sport halls

Naha milih aula olahraga prefab tinimbang aula tradisional?

Panginten anjeun nganggap aula olahraga prefabricated bakal janten proyek anu kawilang kompleks, sareng panginten peryogi langkung seueur biaya anggaran.Kanyataanna, sanggeus tinimbangan komprehensif, kayaning bahan, ongkos kuli jeung waragad pangropéa hareup, éta salah sahiji wangunan paling ekonomis.

Struktur aula olahraga prefab téh hampang tapi kaku, tapi nutupan wewengkon bentang panjang, jadi eta pisan cocog pikeun dipaké salaku struktur stadion.hateupna biasana ditutup bari cladding pigura spasi baja basajan tur hampang.Biasana bahanna nyaéta panel sandwich atanapi lambaran Al-Mg-Mn.Pigura spasi dirawat kalayan finish husus tina anti korosi na fireproof, éta ampir teu perlu pikeun ngajaga dina kahirupan pamakéan, nu pisan ongkos-efisien.

A aula olahraga prefab bisa kalayan gampang dipaké pikeun sagala rupa acara olahraga.utamana pikeun ténis, maén bal / bal, voli, baskét, handball, badminton sarta pikeun pamakéan multi-tujuan séjén kaasup tunggang kuda.modul tambahan bisa ditambahkeun pikeun wewengkon komunal, washrooms, grandstand seating na entranceways.

Urang nawiskeun aula ukuran baku tapi ogé bisa custom design sagala ukuran Anjeun need.Compared kalawan wangunan tradisional, wangunan baja leuwih merenah tur fléksibel.Wangunan baja kami ngamungkinkeun anjeun janten host seueur acara olahraga dina hiji rohangan.

Rincian aula olahraga Prefab

1. Ukuran

Kabéh aula olahraga prefab nu ngaropéa, sanggeus narima ukuran idéal ti anjeun, urang bakal ngobrol leuwih rinci salajengna jeung nyiapkeun dimimitian design.Atawa lamun teu boga pamanggih ngeunaan ukuran nu peryogi, kami bakal nyarankeun ka anjeun.

2. Parameter desain

Pikeun gedong baja, parameter desain sapertos beban paéh, beban angin, beban salju, sareng gempa penting, aranjeunna tiasa langsung mangaruhan kasalametan gedong langkung jauh sareng biaya. Jadi, pastikeun parameter desain tiasa dipercaya. diperlukeun.

3.Steel komponén rinci

Struktur baja

Unsur pigura primér kayaning kolom baja, balok baja jeung anggota lianna dijieun ku panas-galvanized panas-digulung baja bagian H sarta dilas bagian baja, nu bakal bolted babarengan dina situs.Perlakuan permukaan galvanisasi pabrik diterapkeun pikeun kéngingkeun épék anti-karat sareng anticorrosion anu langkung saé tina elemen framing primér.

Framing sekundér- Purlin Galvanized, dasi bar, hateup jeung témbok rojongan, kabentuk salaku framing sekundér.

Bracing- Babak baja disayogikeun ku bracing dengkul sareng bagian anu ngadukung sanés anu peryogi framing portal, anu bakal ningkatkeun stabilitas sareng daya tahan gedong struktural.

Cladding

Hateup sareng Tembok ditutupan ku lambaran baja corrugated warna-warna, dicelup panas sareng séng sareng sanyawa aluminium, anu dipasang di luar wangunan struktural pikeun ngajagaan tina cuaca goréng atanapi gaduh penampilan anu saé.

sport buildings

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali