Pabrik Pabrik Struktur Baja Pikeun Afrika

Pabrik Pabrik Struktur Baja Pikeun Afrika

Katerangan pondok:

Pikeun pabrik, gudang atawa gedong bengkel pikeun produksi diperlukeun. Wangunan pabrik baja anu kacida dianjurkeun, alatan fitur ongkos kirang, luhur nguatkeun, hirup layanan panjang, jsb.


  • Harga FOB:USD 40-80 / ㎡
  • Jumlah Pesanan Min.:100 ㎡
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian bungkusan:Salaku pamundut
  • Waktos pangiriman:45 poé
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pabrik Struktur Baja

    Struktur Baja Xinguangzheng tiasa nyayogikeun anjeun sagala jinis gedong pabrik, sapertos gedong prosés, pabrik pembotolan, pabrik bir, panyulingan sareng gedong pabrik. Dina waktos anu sami, kami parantos ngalaksanakeun seueur proyek pabrik di Afrika, upami anjeun hoyong ogé dina ieu panggung, pls buka payun na pariksa deui anjeun bisa jadi kabetot dina.

    steel factory building
    warehouse
    steel factory warehouse
    factory building

    Kasus Palanggan Di Afrika

    Dina 25 taun kaliwat, urang geus dipigawé rébuan proyék bari produk urang geus dikirim ka leuwih ti 80 nagara jeung regions.Our produk nutupan sagala jinis struktur baja, kayaning gudang prefab, bengkel, mall balanja, hanggar, susun prefab, peternakan jangjangan jeung saterusna.Di dieu handap sababaraha kasus ngeunaan gudang baja.

    Pabrik cai di Étiopia

    Pabrik bata di Aljazair

    Pabrik ngolah jagong di Algola

    Gudang di Sudan

    Gudang di Bénin

    Gudang siki di Zambia

    Desain Gudang Struktur Baja

    Kami nyayogikeun desain gudang baja struktural, anu gumantung kana aplikasi sareng spésifikasi khusus para nasabah, bagian baja bakal didamel kana sababaraha bentuk sareng ukuran.

    Aya langkung ti 100 insinyur bakal nyayogikeun solusi anu dipercaya dumasar kana kasalametan sareng biaya ékonomi.

    Struktur utama diwangun ku balok baja sareng kolom, bagian C atanapi Z purlin, anu tiasa dilakukeun ku ngagulung panas atanapi tiis.Sareng balok landasan bango dirancang dumasar kana parameter bango overhead anjeun.

    Pikeun hateup sareng panel témbok, kami nyayogikeun lambaran baja, kaca serat, pilihan panel sandwich PU sareng saterasna.

    Panto sareng jandela gudang struktur rangka baja tiasa janten panto ngageser, panto roller-up, jsb.

    Salaku tambahan, asesoris pikeun sambungan, sapertos sekrup ngetok diri, baud nguatkeun tinggi sareng baut umum, rivit, lem, jsb.

    1. Struktur utama

    main structural Steel

    2.Hateup jeung témbok panels

    Dumasar iklim lokal sareng ideu anjeun nyalira, hateup sareng panel témbok tiasa janten lambaran baja warna ogé sandwichpanel.If baja coloe, biaya bakal leuwih handap panel sanwich, tapi tanpa perference insulasi alus.

    sandwich panel

    3. Jandela jeung panto

    window and door

    4.Asesoris

    bolt

    Bungkusan sareng angkutan

    Sakabéh komponén struktur, panels, bolts jeung nurun asesoris bakal bewell dipak kalawan pakét bakuangkutan laut cocog jeung dimuat kana 40'HQ.

    Sadaya produk dimuat dina situs loading pabrik urang ngagunakeun bango na forklift ku pagawe terampil urang, anubakal nyegah barang ruksak.

    121

    Naha Pilih Gudang Struktur Baja?

    Majelis gancang sareng fléksibel.Sakabéh komponén bakal prefabricated di pabrik saméméh diangkut ka loka konstruksi.Prosés instalasi téh gancang jeung gampang.

     Éféktif ongkos.Ieu nyata bakal shorten nupangwangunanjaman wangunan anjeun, nyimpen loba waktu jeung duit.

    Reliabiliti jeung durability.Struktur baja ngabogaan beurat hampang tapi kakuatan tinggi, nu ogé gampang pikeun mulasara.Éta tiasa dianggo langkung ti 50 taun.

     kaamanan alus teuing.Bengkel baja prefab tiasa diisolasi ngalawan lingkungan luar ogé ngahindarkeun bocor sapertos rembesan cai.Éta ogé gaduh résistansi seuneu anu saé sareng résistansi korosi

     utilization tinggi.Gampang mindahkeun sareng mindahkeun struktur baja, anu ogé tiasa didaur ulang tanpa polusi.

    Konstruksi padet.Bengkel fabrikasi struktur baja sanggup nahan serangan angin anu kuat sareng salju beurat.Ogé boga kinerja seismik alus teuing.

    Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali