Prefab Steel Struktur Paket Equipment Pabrik

Prefab Steel Struktur Paket Equipment Pabrik

Katerangan pondok:

Pikeun pabrik, gudang atawa gedong bengkel pikeun produksi diperlukeun. Wangunan pabrik baja anu kacida dianjurkeun, alatan fitur ongkos kirang, luhur nguatkeun, hirup layanan panjang, jsb.

 

  • Harga FOB: USD 40-80 / ㎡
  • Min.Pesanan: 100㎡
  • Tempat asal: Qingdao, Cina
  • Rincian bungkusan: Salaku pamundut
  • Pangiriman Time: 30-45 poé
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T


Rincian produk

Tag produk

Pabrik Paket Prefab

package factory

Pikeun pabrik pakét, biasana peryogi rohangan anu ageung sedengkeun bengkel baja bentang ageung pikeun produksi, ogé gudang prefab pikeun panyimpenan.Gedong baja Prefab mangrupikeun solusi anu saé pikeun pabrik, kusabab kakuatan tinggi sareng laju konstruksi gancang. Pabrik prefab tiasa dioperasikeun dina tilu bulan.

prefab factory
prefab building
prefab construction building
prefab buildings

Naha Milih Pabrik Prefab?

beurat hampang tur merenah dina pengiriman barang.

Gampang ngumpul sareng ngabongkar. The assembling ngan merlukeun parabot basajan: Plugs na screw.Wangunan prefab tiasa diwangun deui sababaraha kali.

Struktur teguh.Wangunan pabrik prefab ngadopsi struktur rangka baja sareng panél sandwich.
 Tahan cai. Steel boga kinerja alus di waterproof.
Disaluyukeun. Hateup, témbok, panto, jandéla, bango tiasa dipilih ku palanggan.
Awet. Bagian pigura baja sadayana diolah ku palapis anti korosi sareng tiasa dianggo salami 50 taun ti desain.

Desain Pabrik Prefab

Kami nyayogikeun desain pabrik baja prefab struktural, anu gumantung kana aplikasi sareng spésifikasi khusus para nasabah, bagian baja bakal didamel kana sababaraha bentuk sareng ukuran.

Aya langkung ti 100 insinyur bakal nyayogikeun solusi anu dipercaya dumasar kana kasalametan sareng biaya ékonomi.

Unsur Framing primér

Balok sarta sakabeh anggota primér dijieun ku H bagian steels- panas digulung bagian baja / dilas bagian baja, nu bakal bolted babarengan dina situs.Primer pabrik sareng lukisan nyanghareupan diterapkeun pikeun kéngingkeun pangaruh anti-karat anu langkung saé tina unsur framing primér.

prefab factory building

Framing sekundér.

Purlin, Tie Bar, Roof and Wall Rojongan kabentuk salaku framing sekundér

Ngajanteng
Baja buleud disayogikeun ku bracing dengkul sareng bagian anu ngadukung anu peryogi framing portal, anu bakal ningkatkeun stabilitas sareng daya tahan gedong struktural.

STEEL BRACING SYSTEM

Cladding
Hateup sareng Tembok ditutupan ku lambaran baja corrugated warna atanapi panel sandwich baja, dicelup panas ku séng sareng sanyawa alumunium, anu dipasang di luar wangunan struktural pikeun ngajagi tina cuaca goréng atanapi supados katingali langkung pikaresepeun sareng tahan. generasi.

sandwich-panel

Jandela jeung Panto
Jandéla: Jandela palastik Steel / Aluminium-alloy Jandela
Panto: Ngageser Door / Rolling Door

window-and-door1

Pilihan séjén
Talang, Downpipe, lambar Transparan, Ventilator sareng Bridge Crane bakal dipasangan numutkeun sarat klien

steel accessories

Bungkusan sareng angkutan

Sakabéh komponén struktur, panels, bolts jeung nurun asesoris bakal bewell dipak kalawan pakét bakuangkutan laut cocog jeung dimuat kana 40'HQ.

Sadaya produk dimuat dina situs loading pabrik urang ngagunakeun bango na forklift ku pagawe terampil urang, anubakal nyegah barang ruksak.

2022

Pituduh Konstruksi

Dina 25 taun kaliwat, urang geus dipigawé rébuan proyék bari produk urang geus dikirim ka leuwih ti 80 nagara jeung regions.Our produk nutupan sagala jinis struktur baja, kayaning gudang prefab, bengkel, mall balanja, hanggar, susun prefab, peternakan jangjangan jeung saterusna.Di dieu handap sababaraha kasus ngeunaan gudang baja.

steel factory installation

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali