Gudang konstruksi rangka baja prefab

Gudang konstruksi rangka baja prefab

Katerangan pondok:

Gudang prefab dina pigura portal bentang badag, kalawan H bagian kolom baja jeung balok, loba dipaké dina tegalan tatanén jeung pabrik industri.

 


Rincian produk

Tag produk

Gudang Struktur baja

Lamun datang ka gudang struktur baja, eta umumna diomongkeun gudang dijieunna tina runtuyan baja struktural, kayaning kolom baja, balok baja, purlin, bracing jeung on.These komponén utama nyaéta struktur beban-bearing tina gudang.

Kusabab biaya anu lumrah sareng konstruksi anu gampang, gudang baja janten langkung populer. pertimbangan ékonomi jangka panjang.

w2
w1
1
prefab warehouse

Kasus Palanggan

Dina 25 taun kaliwat, urang geus dipigawé rébuan proyék bari produk urang geus dikirim ka leuwih ti 80 nagara jeung regions.Our produk nutupan sagala jinis struktur baja, kayaning gudang prefab, bengkel, mall balanja, hanggar, susun prefab, peternakan jangjangan jeung saterusna.Di dieu handap sababaraha kasus ngeunaan gudang baja.

Gudang di Perancis

gudang dahareun laut di Chili

Puseur nguji mobil di Israél

Gudang jeung kantor di Uruguay

Gudang siki di Zambia

gudang Hisense

Desain Gudang Struktur Baja

Kami nyayogikeun desain gudang baja struktural, anu gumantung kana aplikasi sareng spésifikasi khusus para nasabah, bagian baja bakal didamel kana sababaraha bentuk sareng ukuran.

Aya langkung ti 100 insinyur bakal nyayogikeun solusi anu dipercaya dumasar kana kasalametan sareng biaya ékonomi.

Struktur utama diwangun ku balok baja sareng kolom, bagian C atanapi Z purlin, anu tiasa dilakukeun ku ngagulung panas atanapi tiis.Sareng balok landasan bango dirancang dumasar kana parameter bango overhead anjeun.

Pikeun hateup sareng panel témbok, kami nyayogikeun lambaran baja, kaca serat, pilihan panel sandwich PU sareng saterasna.

Panto sareng jandela gudang struktur rangka baja tiasa janten panto ngageser, panto roller-up, jsb.

Salaku tambahan, asesoris pikeun sambungan, sapertos sekrup ngetok diri, baud nguatkeun tinggi sareng baut umum, rivit, lem, jsb.

1. Struktur utama

main structural Steel

2.Hateup jeung témbok panels

Dumasar iklim lokal sareng ideu anjeun nyalira, hateup sareng panel témbok tiasa janten lambaran baja warna ogé sandwichpanel.If baja coloe, biaya bakal leuwih handap panel sanwich, tapi tanpa perference insulasi alus.

sandwich panel

3. Jandela jeung panto

window and door

4.Asesoris

bolt

Bungkusan sareng angkutan

Sakabéh komponén struktur, panels, bolts jeung nurun asesoris bakal bewell dipak kalawan pakét bakuangkutan laut cocog jeung dimuat kana 40'HQ.

Sadaya produk dimuat dina situs loading pabrik urang ngagunakeun bango na forklift ku pagawe terampil urang, anubakal nyegah barang ruksak.

121

Naha Pilih Gudang Struktur Baja?

Majelis gancang sareng fléksibel.Sakabéh komponén bakal prefabricated di pabrik saméméh diangkut ka loka konstruksi.Prosés instalasi téh gancang jeung gampang.

 Éféktif ongkos.Ieu nyata bakal shorten nupangwangunanjaman wangunan anjeun, nyimpen loba waktu jeung duit.

Reliabiliti jeung durability.Struktur baja ngabogaan beurat hampang tapi kakuatan tinggi, nu ogé gampang pikeun mulasara.Éta tiasa dianggo langkung ti 50 taun.

 kaamanan alus teuing.Bengkel baja prefab tiasa diisolasi ngalawan lingkungan luar ogé ngahindarkeun bocor sapertos rembesan cai.Éta ogé gaduh résistansi seuneu anu saé sareng résistansi korosi

 utilization tinggi.Gampang mindahkeun sareng mindahkeun struktur baja, anu ogé tiasa didaur ulang tanpa polusi.

Konstruksi padet.Bengkel fabrikasi struktur baja sanggup nahan serangan angin anu kuat sareng salju beurat.Ogé boga kinerja seismik alus teuing.

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali