Garasi gudang logam prefab

Garasi gudang logam prefab

Katerangan pondok:

 

Garasi logam prefab biasana dianggo pikeun ngajagi mobil tina hujan sareng salju, atanapi tiasa dianggo salaku gudang tegalan pikeun alat-alat sareng mesin. Kami mangrupikeun kontraktor jasa anu eureun pikeun desain struktur baja, fabrikasi sareng konstruksi.Portal proyék wangunan struktur baja pigura téh bisnis utama urang kayaning gudang baja prefabricated, workshop, sheds, garasi, wangunan kantor.

 

 

 


Rincian produk

Tag produk

prefab metal garage

Garasi Logam mangrupikeun gedong anu ditutupan pinuh, kuat sareng efektif pikeun ngajagi mobil sareng kendaraan anjeun.DiXinguangzheng

Struktur baja, sadaya gedong disaluyukeun, anjeun tiasa gaduh alegarentang garages baja keur kaperluan naon pikeun nyimpen Anjeun

aset berharga.

Parameter produk

Ngaran Garasi gudang logam prefab
Tipe Struktur Pigura portal, lamping tunggal, dua lamping, dua bentang
Panjangna 30m-150m
Lebar 9m-36m
Jangkungna Eave 4,5m-12m
Lamping hateup 10%
Gable Tembok Kolom Spasi 7,5m
Hateup lambaran cladding baja, panel sandwich
Tembok lambaran cladding baja, panel sandwich
Panto panto ngageser
Jandela Pita Skylight
Beda jangkungna antara indoor jeung outdoor 300 mm

Garasi anu béda nunjukkeun

1. Garasi mobil hiji

prefab metal garage

2. Garasi dua mobil

metal garages

Garasi 3.Multi-mobil

prefab steel garage

Témbongkeun bahan

1. Struktur utama

Pikeun garasi prefab bentang ageung, struktur utama biasana pigura portal sareng kolom baja bagian H dilas sareng

balok.

Tapi lamun leuwih leutik, tube pasagi ogé nyieun eta.

main structural Steel

2.Hateup jeung témbok panels

Dumasar iklim lokal sareng ideu anjeun nyalira, hateup sareng panel témbok tiasa janten lambaran baja warna ogé sandwich

panel.If baja coloe, biaya bakal leuwih handap panel sanwich, tapi tanpa perference insulasi alus.

sandwich panel

3. Jandela jeung panto

window and door

4.Asesoris

bolt

Bungkusan sareng angkutan

Sakabéh komponén struktur, panels, bolts jeung nurun asesoris bakal bewell dipak kalawan pakét baku

angkutan laut cocog jeung dimuat kana 40'HQ.

Sadaya produk dimuat dina situs loading pabrik urang ngagunakeun bango na forklift ku pagawe terampil urang, anu

bakal nyegah barang ruksak.

121

wangunan sarupa kami undertook

Nepi ka ayeuna, produk urang geus diékspor ka leuwih ti 90 nagara jeung wewengkon, rébuan wangunan rengse.

di bumi sareng di luar negeri, sapertos gudang baja, bengkel prefab, toko prefab, showroom, mall balanja, jsb.

steel construction building

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali