Kagiatan latihan darurat seuneu

Pikeun ngantepkeun karyawan gaduh pamahaman anu jero ngeunaan pangaweruh darurat seuneu, ningkatkeun kasadaran kaamanan, ningkatkeun kamampuan panyalindungan diri, ngawasaan réspon darurat sareng kaahlian ngewa, sareng mastikeun kasalametan kahirupan karyawan sareng harta perusahaan, perusahaan kami ngalaksanakeun. latihan darurat seuneu dina isuk 14 Méi 2022, sarta diondang tim nyalametkeun Blue Sky pikeun ilubiung dina hidayah darurat.

Sateuacan bor, palatihan ngeunaan pangaweruh nyalametkeun darurat dilumangsungkeun, kaasup resuscitation cardiopulmonary on-site, nyalametkeun on-situs trauma, pengobatan kaayaan darurat umum sarta pengobatan tatu teu kahaja.Salaku tambahan, pangaweruh darurat anu relevan sareng ukuran perawatan darurat dijelaskeun sacara rinci ka karyawan anu ngagaduhan kasus kacilakaan, sapertos seuneu sareng évakuasi tanaga.

traning
微信图片_20220523102208
微信图片_20220523102212
微信图片_20220523103404

Kira-kira jam 11:00, bor dimimitian, sadaya karyawan gancang diungsikeun tina kaluar darurat dina kapamimpinan pamimpin prosés, sareng akurat ngalaporkeun kaayaan évakuasi ka komandan darurat saatos ngahontal titik assembly.

Salila latihan, tim nyalametkeun Blue Sky taliti ngajelaskeun métode pamakéan extinguishers seuneu jeung hal needing perhatian dina nyalametkeun darurat, sarta diondang karyawan on-situs pikeun ilubiung dina latihan praktis.

微信图片_20220523103839
微信图片_20220523103846
微信图片_20220523103906

waktos pos: May-14-2022