warta alus! Orde anyar tina workshop struktur baja

Sabulan katukang, customer biasa kami nempatkeun orde anyar tina workshop struktur baja, sarta kami geus gawé bareng 5 kali dina time.The kaliwat proyék pabrik pabrik aya dina aréa total 50000 méter pasagi, ngeunaan 44 jutaan di RMB.

Jeung ayeuna, proyék wangunan konstruksi ieu sahandapeun installation.As gambar némbongkeun, pigura baja utama kayaning kolom baja, balok baja, bracing, jsb rengse. Jeung kahiji hiji workshop struktur baja bakal réngsé dina bulan ieu.

1233
1
2
5

waktos pos: May-17-2022