Gudang Steel Prefabricated modern

Gudang Steel Prefabricated modern

Katerangan pondok:

Gudang baja mangrupa solusi idéal pikeun kaperluan gudang sarta manajemén.Dibandingkeun jeung gudang beton tradisional atawa gudang kai, wangunan gudang baja boga loba kaunggulan beredar, nu favored ku beuki loba jalma.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Gudang baja mangrupa solusi idéal pikeun neundeun anjeun sarta pangabutuh manajemén, a mezzanine ogé bisa nyetél salaku kantor di lantai kadua pikeun minuhan kabutuhan kantor. Ieu biasana diwangun ku balok baja, kolom baja, purline baja, bracing, cladding. .Unggal bagian disambungkeun ku welds, bolts, atawa rivets.

Tapi naha malah milih gudang struktur baja prefabricated salaku hiji pilihan?

Gudang baja vs gudang beton tradisional

Fungsi utama gudang nyaéta pikeun nyimpen barang, jadi spasi ample nyaéta fitur pangpentingna. Gudang struktur baja ngabogaan bentang badag sarta aréa utilization nu leuwih gede, nu ngagabungkeun fitur ieu. Dina taun panganyarna, beuki loba wangunan gudang struktur baja. datang nepi, indikasi yen loba pangusaha anu abandoning model konstruksi struktur beton anu geus dipaké salila sababaraha taun.

Dibandingkeun sareng gudang beton tradisional, gudang struktur baja tiasa ngahemat waktos konstruksi sareng biaya tenaga kerja.Pangwangunan gudang struktur baja téh gancang, sarta respon kana kabutuhan dadakan anu katempo, nu bisa minuhan kaperluan gudang dadakan tina enterprise.The biaya ngawangun gudang struktur baja nyaeta 20% nepi ka 30% leuwih handap konstruksi gudang has. ongkos, tur éta leuwih aman tur stabil.

Gudang struktur baja boga lightweight, Jeung hateup jeung témbok anu corrugated lambar baja atawa panel sandwich, nu leuwih torek ti nu dina tembok bata-beton sarta roofs terracotta, nu bisa éféktif ngurangan beurat sakabéh gudang struktur baja tanpa compromising stabilitas struktural na. .Dina waktos anu sami, éta ogé tiasa ngirangan biaya transportasi komponén anu dibentuk ku migrasi luar situs.

steel warehouse

Gudang baja vs konstruksi kai?

kakuatan tinggi na durability
kai boga masalah jeung durability ngalawan elemen béda, kayaning acara iklim jeung hama.Rayap jeung serangga lianna bisa ngabalukarkeun karuksakan serius kana kai.Kai ogé nyerep Uap, nu bisa garing kaluar sarta Lungsi kai nalika tungtungna garing.
Struktur baja prefabricated dirancang jeung diwangun pikeun tahan gempa, hurricanes, salju beurat, angin nu kuat, banjir jeung faktor alam séjén, kitu ogé rinyuh jeung serangga bangor séjén.

Mangsa konstruksi pondok
Lamun gudang kai, kayu atah bakal dikirim ka situs konstruksi nu bakal butuh pagawe pikeun motong sarta fabricate on site.The gudang baja prefabricated anu fanricated di pabrik jeung komponén baja anu diangkut ka situs constructiton.Kami nganggo parangkat lunak 3D pikeun ngarancang sareng ngembangkeun struktur sateuacan konstruksi.Identipikasi sareng ngabéréskeun poténsi sareng halangan.

Wangunan logam tiasa diwangun dina sababaraha minggu atanapi sasih, gumantung kana ukuran struktur sareng kaayaan cuaca di tempat damel.

Sesuaikeun desain
Gudang kai gaduh éstétika tradisional anu dipikaresep ku jalma-jalma.
Ieu tingkat luhur upkeep diperlukeun saprak, tanpa pangropéa konsisten, cet, sarta elemen estetika lianna bisa deteriorate atawa mesek gancang.
Gudang baja tiasa disaluyukeun ogé gudang kai pikeun nyenangkeun kahoyong pamilik.

Pangropéa saumur hirup
Pikeun gudang kai, hiji jas anyar tina cet diperlukeun unggal opat nepi ka tujuh taun pikeun ngajaga appearance.The idéal hateupna ogé bakal perlu diganti unggal 15 taun.
Sakumaha didadarkeun di saméméhna, kai bisa Lungsi, rot, rengat, sarta leuwih, nu bakal merlukeun panggantian mahal lamun karuksakan lumangsung.
Kahirupan palayanan gudang baja dugi ka 40-50 taun, sareng peryogi sakedik pangropéa sabab baja henteu beulah, rot, atanapi ngagulung sapertos kai.

Prefabricated-Steel-Structure-Logistic-Warehouse

Desain gudang baja

Alus desain beban-bearing

Kapasitas beban-bearing kedah dipertimbangkeun nalika desain, pikeun mastikeun gudang baja tiasa tahan cai hujan, tekanan salju, beban konstruksi, sareng beban pangropéa. kapasitas bearing, ciri cross-bagian tina versi, jsb.

Masalah beban-bearing tina rarancang gudang struktur baja kudu well-dianggap pikeun ngurangan kapasitas karuksakan gudang urang, pikeun ngahontal umur layanan panjang.

Desain efisiensi énergi

Lamun gudang beton tradisional atawa gudang kai, lampu kudu dihurungkeun sadayana beurang jeung peuting, nu undoubtedly bakal kanaékan konsumsi énergi.tapi pikeun gudang baja, tIeu bakal kabutuhan pikeun ngarancang jeung ngatur panels cahaya di lokasi husus dina hateup logam atawa masang kaca cahaya, ngagunakeun lampu alam mana mungkin, sarta ngalakonan pagawean waterproof dina waktos anu sareng pikeun maksimalkeun pungsi hirup layanan.

steel warehouse building

Parameter gudang baja

spésifikasi:

Kolom sareng balok H bagian baja
Perlakuan permukaan Dicét atanapi galvanized
Purlin C / Z bagian baja
Bahan tembok & hateup 50/75/100/150mm EPS/PU/rockwool/fiberglass panel sandwich
Nyambung Bolt nyambungkeun
Jandela PVC atawa alloy aluminium
Panto panto jepret listrik / panto panel sandwich
Sertifikasi ISO, CE, BV, SGS

Témbongkeun bahan

20210713165027_60249

Pamasangan

Urang bakal nyadiakeun konsumén jeung gambar instalasi jeung video.Upami diperlukeun, urang ogé bisa ngirim insinyur pikeun panduan instalasi.Jeung, siap ngajawab patarosan patali pikeun konsumén iraha wae.

Dina jaman baheula, tim konstruksi urang geus ka loba nagara jeung wewengkon pikeun ngalengkepan pamasangan gudang, workshop baja, pabrik industri, showroom, wangunan kantor jeung saterusna. Pangalaman euyeub bakal mantuan konsumén ngahemat loba duit jeung waktu.

Our-Customer.webp

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali