Bengkel struktur baja prefab industri

Bengkel struktur baja prefab industri

Katerangan pondok:

Bengkel prefab mangrupikeun solusi anu efisien pikeun fasilitas industri.Unggal pabrik industri merlukeun wangunan unik pikeun produksi, sarta bengkel baja kami dirancang nurutkeun pamakéan sarta gagasan anjeun, hartina anjeun bisa nerapkeun sakabéh komponén custom nu operasi Anjeun merlukeun.

 

 

 


Rincian produk

Tag produk

steel structure workshop

Bengkel baja prefab nyaéta wangunan anu diwangun ku struktur utama anu diwangun ku kolom baja, balok bajasarta purlin, sahingga akun struktur baja keur anggota beban-bearing utama wangunan workshop baja.Roofsarta témbok bengkel baja ngagunakeun rupa gaya panels anu bakal tumpang tindih nalika dirakit babarengan, ninggalkeun euweuhbukaan, meh boga kinerja waterproof hadé. Dina waktu nu sarua, salaku hasilna, struktur pigura baja workshop bisa diisolasi ngalawan lingkungan outdoor.Alatan ongkos lumrah jeung jaman konstruksi pondok, stestruktur el geus dilarapkeun dina rupa-rupa konstruksi wangunan industri.

Parameter produk

Ngaran Garasi gudang logam prefab
Tipe Struktur Pigura portal, lamping tunggal, dua lamping, dua bentang
Panjangna 30m-150m
Lebar 9m-36m
Jangkungna Eave 4,5m-12m
Lamping hateup 10%
Gable Tembok Kolom Spasi 7,5m
Hateup lambaran cladding baja, panel sandwich
Tembok lambaran cladding baja, panel sandwich
Panto panto ngageser
Jandela Pita Skylight
Beda jangkungna antara indoor jeung outdoor 300 mm

Naon Jenis Bengkel Struktur Baja?

Bengkel baja prefab tiasa janten carita tunggal atanapi multi-carita, bentang tunggal atanapi multi-bentang, kitu ogé struktur baja ringan pikeun pabrik umum sareng beurat.strukturpikeunbeurat

pabrik industri.

multi-span-steel-structure
steel-work.webp
single span steel workshop

Hiji-carita workshop struktur baja

Bengkel Struktur Baja Multi-Carita

Bengkel struktur baja bentang tunggal

steel-structure3
steel workshop
中国北方机车

Bengkel struktur baja multi-span

Bengkel struktur baja ringan

Bengkel strucutre baja beurat

Naha Pilih Bengkel Struktur Baja?

Majelis gancang sareng fléksibel.Sakabéh komponén bakal prefabricated di pabrik saméméh diangkut ka loka konstruksi.Prosés instalasi téh gancang jeung gampang.

 Éféktif ongkos.Ieu nyata bakal shorten nupangwangunanjaman wangunan anjeun, nyimpen loba waktu jeung duit.

Reliabiliti jeung durability.Struktur baja ngabogaan beurat hampang tapi kakuatan tinggi, nu ogé gampang pikeun mulasara.Éta tiasa dianggo langkung ti 50 taun.

 kaamanan alus teuing.Bengkel baja prefab tiasa diisolasi ngalawan lingkungan luar ogé ngahindarkeun bocor sapertos rembesan cai.Éta ogé gaduh résistansi seuneu anu saé sareng résistansi korosi

 utilization tinggi.Gampang mindahkeun sareng mindahkeun struktur baja, anu ogé tiasa didaur ulang tanpa polusi.

Konstruksi padet.Bengkel fabrikasi struktur baja sanggup nahan serangan angin anu kuat sareng salju beurat.Ogé boga kinerja seismik alus teuing.

Bahan Utama Témbongkeun

1. Struktur utama

main structural Steel

2.Hateup jeung témbok panels

Dumasar iklim lokal sareng ideu anjeun nyalira, hateup sareng panel témbok tiasa janten lambaran baja warna ogé sandwichpanel.If baja coloe, biaya bakal leuwih handap panel sanwich, tapi tanpa perference insulasi alus.

sandwich panel

3. Jandela jeung panto

window and door

4.Asesoris

bolt

Bungkusan sareng angkutan

Sakabéh komponén struktur, panels, bolts jeung nurun asesoris bakal bewell dipak kalawan pakét bakuangkutan laut cocog jeung dimuat kana 40'HQ.

Sadaya produk dimuat dina situs loading pabrik urang ngagunakeun bango na forklift ku pagawe terampil urang, anubakal nyegah barang ruksak.

121

wangunan sarupa kami undertook

Nepi ka ayeuna, produk urang geus diékspor ka leuwih ti 90 nagara jeung wewengkon, rébuan wangunan rengse.di bumi sareng di luar negeri, sapertos gudang baja, bengkel prefab, toko prefab, showroom, mall balanja, jsb.

steel construction building

Proyék patali


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali